Υλικά:
400 γρ. φυσικό τόφου
70 γρ. καλαμποκάλευρο
5 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
1 κ.γ. κρεμμύδι σε σκόνη
1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
½ κ.γ. κουρκουμά
1 κ.γ. αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση:
Τυλίγουμε το τόφου σε χαρτί κουζίνας και πιέζουμε απαλά για να απομακρυνθούν τα περιττά υγρά.
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το καλαμποκάλευρο με τα μπαχαρικά και το αλάτι.
Κόβουμε το τόφου σε μικρούς κύβους και το περνάμε από το μείγμα ώστε να καλυφθεί καλά κάθε πλευρά.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι και τηγανίζουμε τα κομμάτια για 3-4 λεπτά, γυρίζοντάς τα συχνά μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο, τραγανό χρώμα.
Σερβίρουμε όπως προτιμάμε, ιδανικά με ρύζι ή σαλάτα.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα
Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 6/12
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ