Η θρυλική ηθοποιός Μάρω Κοντού βρέθηκε πρόσφατα σε μια απρόσμενη κατάσταση, όταν απέκτησε πρόβλημα μετακίνησης λόγω πανελλαδικής απεργίας στα ταξί. Αντί να περιμένει, ζήτησε ευγενικά από δύο άγνωστες γυναίκες, που σταμάτησαν να την χαιρετήσουν στον δρόμο, να την πάνε στον προορισμό της.
Οι δύο γυναίκες, όπως περιέγραψε η μία σε ανάρτηση στο Facebook, δεν μπορούσαν να αρνηθούν:
«Την είδαμε να στέκεται στον δρόμο. Σταματήσαμε να της πούμε μια καλησπέρα. Μας ζήτησε ευγενικά να την πάμε κάπου γιατί είχαν απεργία τα ταξί κι εμείς χατίρια δεν χαλάμε, πόσω μάλλον όταν αυτήν που στο ζητάει είναι η κυρία Κοντού. Που όπως λέει και ο φίλος μας ο Νίκος, το σινεμά μας τραβάει όπου κι αν είμαστε».
Η μικρή αυτή στιγμή καθημερινότητας απέδειξε για άλλη μια φορά την φιλικότητα και τη γοητεία της ηθοποιού, που κερδίζει τους πάντες ακόμα και στους δρόμους της πόλης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Μαρία Δούση