Υπουργείο Πολιτισμού: 422 προσλήψεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

Κοινωνία 0

Πειραιάς: Τραμ συγκρούστηκε με λεωφορείο του ΟΑΣΑ– Πάνω από 30 τραυματίες

Τραμ
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Το τροχαίο σημειώθηκε στην οδό Μικράς Ασίας, λίγο πριν την έξοδο προς τη λεωφόρο Γρηγορίου Λαμπράκη

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στον Πειραιά, όταν λεωφορείο συγκρούστηκε με συρμό του τραμ στην οδό Μικράς Ασίας, λίγο πριν την έξοδο προς τη λεωφόρο Γρηγορίου Λαμπράκη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από τη σύγκρουση υπήρξαν περισσότεροι από δέκα τραυματίες, οι οποίοι ευτυχώς φέρουν ελαφρά τραύματα. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και δυνάμεις της αστυνομίας για την παροχή βοήθειας και τη ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχουν αναφορές για τριάντα ελαφρά τραυματίες. Όπως αναφέρουν πηγές του ΕΚΑΒ, δεν υπάρχει ανησυχία για την υγεία τους.

Η ανακοίνωση της ΟΣΥ ΑΕ:

«Η ΟΣΥ ΑΕ σχετικά με το συμβάν επί της οδού Μικράς Ασίας στον Πειραιά κατά το οποίο τραμ προσέκρουσε σε σταθμευμένο λεωφορείο την ώρα που αποβίβαζε επιβάτες σε στάση, ενημερώνει ότι παρακολουθεί το συμβάν και συνεργάζεται με τις αρμόδιες αρχές. Στο σημείο έχει κληθεί η αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Θα επανέλθουμε με νεότερη ενημέρωση».

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Άνω Λιόσια: Σε σοβαρή κατάσταση η διευθύντρια του 1ου Νηπιαγωγείου – Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετά την επίθεση

Νέο πρόγραμμα ΔΥΠΑ: 8.000 επιδοτούμενες θέσεις εργασίας για ανέργους ηλικίας άνω των 55 ετών

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία