Το απλό κόλπο με το αλεύρι
Ένας εύκολος τρόπος για να αποφύγεις τις πιτσιλιές είναι να πασπαλίσεις ελάχιστο αλεύρι πάνω στο φαγητό πριν το βάλεις στο καυτό λάδι.
Το αλεύρι απορροφά την υγρασία που ευθύνεται για το πιτσίλισμα και δημιουργεί ένα λεπτό προστατευτικό φιλμ. Έτσι, το τηγάνισμα γίνεται όχι μόνο πιο ασφαλές και καθαρό, αλλά και πιο γευστικό, αφού το φαγητό αποκτά έξτρα τραγανή υφή.
Μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά
Σκούπισε καλά τα υλικά με χαρτί κουζίνας πριν τα τηγανίσεις.
Μην υπερβάλλεις με την ποσότητα λαδιού, κράτησέ την σε μέτριο επίπεδο.
Αν θέλεις περισσότερη ασφάλεια, χρησιμοποίησε καπάκι με μικρές τρύπες που αφήνει τον ατμό να βγαίνει, χωρίς να πιτσιλάει το λάδι.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ