Τουρισμός για Όλους 2026-27: Ποια ΑΦΜ κάνουν σήμερα Σάββατο αίτηση για voucher

Κοινωνία 0

Λασίθι: Στο νοσοκομείο 14χρονη με συμπτώματα μέθης – Συνελήφθη ο πατέρας και η διοργανώτρια εκδήλωσης

alkool
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Συνελήφθη ο πατέρας της 14χρονης, καθώς και η 29χρονη υπεύθυνη του πολιτιστικού συλλόγου που είχε διοργανώσει το γλέντι

Το βράδυ του Σαββάτου, μια 14χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Λασιθίου με συμπτώματα μέθης, έπειτα από γλέντι σε χωριό της περιοχής, όπου βρισκόταν μαζί με τον 42χρονο πατέρα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η ανήλικη κατανάλωσε αλκοόλ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, με αποτέλεσμα να αισθανθεί έντονη αδιαθεσία και να χρειαστεί άμεση ιατρική φροντίδα.

Η αστυνομία ενημερώθηκε άμεσα για το περιστατικό, με αποτέλεσμα την άμεση επέμβαση στο χώρο. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, συνελήφθη ο πατέρας της 14χρονης, καθώς και η 29χρονη υπεύθυνη του πολιτιστικού συλλόγου που είχε διοργανώσει το γλέντι.

Η υπόθεση διερευνάται περαιτέρω από τις αρμόδιες αρχές για τις συνθήκες υπό τις οποίες η ανήλικη ήρθε σε επαφή με το αλκοόλ.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Καθιερώνεται νέα σχολική αργία στις 26 Οκτωβρίου με Προεδρικό Διάταγμα

Το τέλος μιας εποχής για το Allou! Fun Park: Το Ρέντη αλλάζει πρόσωπο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία