Το βράδυ του Σαββάτου, μια 14χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Λασιθίου με συμπτώματα μέθης, έπειτα από γλέντι σε χωριό της περιοχής, όπου βρισκόταν μαζί με τον 42χρονο πατέρα της.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η ανήλικη κατανάλωσε αλκοόλ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, με αποτέλεσμα να αισθανθεί έντονη αδιαθεσία και να χρειαστεί άμεση ιατρική φροντίδα.
Η αστυνομία ενημερώθηκε άμεσα για το περιστατικό, με αποτέλεσμα την άμεση επέμβαση στο χώρο. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, συνελήφθη ο πατέρας της 14χρονης, καθώς και η 29χρονη υπεύθυνη του πολιτιστικού συλλόγου που είχε διοργανώσει το γλέντι.
Η υπόθεση διερευνάται περαιτέρω από τις αρμόδιες αρχές για τις συνθήκες υπό τις οποίες η ανήλικη ήρθε σε επαφή με το αλκοόλ.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Κλειστά σχολεία παντού (Ανανεώνεται η λίστα συνεχώς)
Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη
Αναστασία Αρτεμιάδη