keftedes
Με πλούσια γεύση τυριών και χρυσαφένια, τραγανή κρούστα, κερδίζουν πάντα τις εντυπώσεις.

Υλικά:

150 γρ. γραβιέρα

150 γρ. κεφαλοτύρι

100 γρ. κασέρι

100 γρ. φέτα

2 αυγά

1 φλιτζάνι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Λάδι ή ηλιέλαιο για τηγάνισμα

Αλεύρι για το πανάρισμα

Εκτέλεση:

Τρίψτε όλα τα τυριά και βάλτε τα σε ένα μεγάλο μπολ.

Προσθέστε τα αυγά και το πιπέρι και ανακατέψτε καλά.

Ρίχνετε σταδιακά το αλεύρι, ζυμώνοντας μέχρι να αποκτήσετε μια ομοιογενή ζύμη που θυμίζει μείγμα για κεφτέδες.

Τοποθετήστε το μείγμα στο ψυγείο για περίπου μία ώρα, ώστε να σφίξει.

Πλάστε μικρούς τυροκεφτέδες και τοποθετήστε τους σε ταψί με λαδόκολλα. Βάλτε τους ξανά στο ψυγείο για λίγη ώρα.

Ζεστάνετε άφθονο λάδι σε βαθύ τηγάνι. Περάστε κάθε τυροκεφτέ από αλεύρι και τηγανίστε για περίπου 3 λεπτά την κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσουν ομοιόμορφα.

Βγάλτε τους σε απορροφητικό χαρτί για να στραγγίξουν και σερβίρετε ζεστούς.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πότε θα βγουν οι πίνακες κατάταξης αναπληρωτών για προσλήψεις

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 17/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα