Υλικά:
2 λεμόνια, κομμένα σε τέταρτα (χωρίς κουκούτσια)
6 φλιτζάνια κρύο νερό (χωρισμένα)
¾ φλιτζανιού ζάχαρη
2 φλιτζάνια πάγος
Εκτέλεση:
Ετοιμάστε τα υλικά σας. Αφαιρέστε τα κουκούτσια από τα λεμόνια και κόψτε τα σε κομμάτια.
Αναμείξτε στο μπλέντερ. Βάλτε τα λεμόνια, τη ζάχαρη και 4 φλιτζάνια από το νερό. Πολτοποιήστε για 1-2 λεπτά, μέχρι το μείγμα να γίνει λείο.
Στραγγίστε. Περάστε το υγρό από ψιλό σουρωτήρι σε μια κανάτα για να αφαιρέσετε τα στέρεα υπολείμματα.
Προσθέστε νερό και πάγο. Ανακατέψτε τα υπόλοιπα 2 φλιτζάνια νερό και τον πάγο.
Σερβίρετε. Η λεμονάδα είναι έτοιμη για απόλαυση, δροσερή και με φυσική γεύση λεμονιού.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
«Μπάμια»: Πώς λέγεται στα ελληνικά;
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/7
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ