Ελικόπτερο έπεσε στη Βουλιαγμένη
Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση, καθώς η περιοχή είναι γεμάτη με λουόμενους και επισκέπτες

Νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής, συναγερμός σήμανε στις Αρχές μετά από αναφορές για πτώση ελικοπτέρου σε θαλάσσιο χώρο κοντά στη μαρίνα της Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Λιμενικό Σώμα, οι πέντε επιβαίνοντες - τέσσερις αλλοδαποί και ο Έλληνας πιλότος - ανασύρθηκαν σώοι από δύτες και είναι καλά στην υγεία τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ελικόπτερο είχε προσγειωθεί στο ελικοδρόμιο της μαρίνας και λίγο αργότερα επιχείρησε να απογειωθεί.

Ωστόσο, μόλις λίγα δευτερόλεπτα μετά την αποκόλληση από το έδαφος, κατέπεσε ξαφνικά, για λόγο που προς το παρόν παραμένει ανεξήγητος. Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση, καθώς η περιοχή ήταν γεμάτη με λουόμενους και επισκέπτες.

Πτώση ελικοπτέρου στη Βουλιαγμένη

Στο ελικόπτερο επέβαιναν πέντε άνθρωποι, οι οποίοι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είναι σώοι. Πρόκειται για τέσσερις αλλοδαπούς και έναν Έλληνα που είχαν προορισμό τη Μύκονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΕΚΑΒ, τα τέσσερα από τα πέντε άτομα είναι ελαφρά τραυματισμένα με μώλωπες και μεταφέρονται στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από αυτό είχαν προσγειωθεί και απογειωθεί σήμερα στη Μαρίνα τουλάχιστον άλλα τρία ελικόπτερα χωρίς πρόβλημα, σύμφωνα με μαρτυρίες λουόμενων.

Πτώση ελικοπτέρου στη Βουλιαγμένη: Το βίντεο από τη διάσωση

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Διευθυντές καλούνται να δηλώσουν ποιοι εκπαιδευτικοί δεν έκαναν τηλεκπαίδευση και για ποιο λόγο

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα