nikolouli
Σοκαριστικό μήνυμα κατά τη διάρκεια της εκπομπής της – Αντιμετώπισε την απειλή με ψυχραιμία

Ακόμη ένα απειλητικό μήνυμα έλαβε η Αγγελική Νικολούλη, αυτή τη φορά ζωντανά κατά τη διάρκεια της εκπομπής της «Φως στο Τούνελ», το βράδυ της Παρασκευής. Συνεργάτης της τη διέκοψε για να της μεταφέρει το περιεχόμενο ενός email που μόλις είχε φτάσει.

«Νικολούλη, ψόφα! Ό,τι κι αν ψάχνεις εκεί στο Τούνελ, δεν θα βρεις τίποτα», ήταν το μήνυμα, γραμμένο με ωμότητα και προφανή σκοπό τον εκφοβισμό.

Η αντίδραση της παρουσιάστριας ήταν απολύτως ψύχραιμη και χαρακτηριστική του τρόπου με τον οποίο έχει μάθει να διαχειρίζεται παρόμοιες καταστάσεις. «Καλά, εντάξει, τώρα περιμένετε απάντηση; Δεν έχει, απόψε δεν έχει, στερέψαμε! Άκου "ψόφα"... Έλα, τα γνωστά, τα έχουμε ξαναδεί αυτά», σχολίασε πριν δώσει πάσα για διαφημίσεις.

Το περιστατικό επαναφέρει στο προσκήνιο τις επιθέσεις που δέχεται εδώ και χρόνια η δημοσιογράφος, κυρίως από άτομα που ενοχλούνται από τις αποκαλύψεις της. Παρά τις επιθέσεις, συνεχίζει ακάθεκτη, διατηρώντας την ψυχραιμία και την επιμονή της στην αναζήτηση της αλήθειας.

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

maθητες
Περιφέρεια Κρήτης: Εκδήλωση για τα δικαιώματα του παιδιού στο σχολείο
Ενημερωτική δράση της Περιφέρειας Κρήτης στο πλαίσιο της καμπάνιας «Equality4Crete» με στόχο την ευαισθητοποίηση εκπαιδευτικών και γονέων
Περιφέρεια Κρήτης: Εκδήλωση για τα δικαιώματα του παιδιού στο σχολείο
Στους κορυφαίους 2% όλων των ακαδημαϊκών παγκοσμίως δύο Καθηγητές του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας για το 2025
ΕΛΜΕΠΑ: Στους κορυφαίους 2% όλων των ακαδημαϊκών παγκοσμίως δύο καθηγητές
Στους κορυφαίους 2% όλων των ακαδημαϊκών παγκοσμίως δύο Καθηγητές του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας για το 2025
ΕΛΜΕΠΑ: Στους κορυφαίους 2% όλων των ακαδημαϊκών παγκοσμίως δύο καθηγητές