Κοινωνία 0

ΟΗΕ: Απάτη με πρωταγωνίστρια Ελληνίδα υπάλληλο - «Εξαφάνισε» ποσό που αγγίζει το 1 εκατ. δολάρια

ΟΗΕ
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Υποστήριξε πως υπάρχει πρόβλημα στο σύστημα ελέγχου και η ίδια είναι θύμα των ανωτέρων της

Ελληνίδα υπάλληλος του ΟΗΕ στις Βρυξέλλες κατηγορείται για κακουργηματική απάτη και πλαστογραφία σε βάρος του Οργανισμού.

Η υπάλληλος φέρεται να «εξαφάνισε» ποσό που αγγίζει το 1 εκατ. δολάρια την περίοδο 2014-2021 με την υπόθεση να αποκαλύπτεται κατόπιν τυχαίου ελέγχου των αρμόδιων υπηρεσιών του Οργανισμού που διαπίστωσαν ότι παρουσίαζε έξοδα με πλαστά παραστατικά.

Της υπόθεσης αρχικώς επιλήφθηκε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, αλλά λόγω αναρμοδιότητας η δικογραφία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διενήργησε ο εισαγγελέας Γιώργος Νούλης, η υπάλληλος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτη τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε όσα τις αποδίδονται.

Όπως φέρεται να υποστήριξε, υπάρχει πρόβλημα στο σύστημα ελέγχου και η ίδια είναι θύμα των ανωτέρων της.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Οι Πανελλαδικές δεν είναι το τέλος του δρόμου

Πριν πεις «βολεμένος» εκπαιδευτικός, δοκίμασε αρχικά να ζήσεις σαν αναπληρωτής

Επίδομα ανεργίας ΔΥΠΑ: Πόσα ένσημα χρειάζονται για να μπείτε στο ταμείο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία