Καλάθι Χριστουγέννων
Ποια προϊόντα θα έχουν χαμηλότερες τιμές

Επιστρέφουν τα εορταστικά καλάθια, με σκοπό να δώσουν τη δυνατότητα στους καταναλωτές να προμηθευτούν δώρα και να οργανώσουν το χριστουγεννιάτικο τραπέζι με μειωμένο κόστος.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ΕΡΤ, το μέτρο θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Δεκεμβρίου και θα είναι σε εφαρμογή μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου. Σε αυτό οι καταναλωτές μπορούν να βρουν διάφορα τρόφιμα τα οποία συνήθως βρίσκουμε πάνω σε ένα χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν θα υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με πέρυσι. Πρόκειται για τα 6 προϊόντα όπως το αρνί, το κατσίκι, η γαλοπούλα, το τσουρέκι, η βασιλόπιτα και η σοκολάτα.

Πέρα από το καλάθι για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, θα υπάρχει και το καλάθι για το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Συγκεκριμένα και αυτό το καλάθι θα κάνει πρεμιέρα 11 Δεκεμβρίου. Σε αυτό θα συμπεριλαμβάνονται επιτραπέζια παιχνίδια, παζλ, κούκλες, κουκλόσπιτα, βρεφικά παιχνίδια, φιγούρες δράσης, παιχνίδια κατασκευών και δημιουργίας, οχήματα και τηλεκατευθυνόμενα, αθλητικά, ηλεκτρονικά και μουσικά παιχνίδια, καθώς και λούτρινα παιχνίδια, είναι τα βασικά που μπορεί αν βρει ένας γονιός ή ένας νονός για να κα΄βνει τη ζωη των παιδιών λίγο πιο ευχάριστη αυτές τις μέρες.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ανατροπές στις αναθέσεις μαθημάτων: Τι αλλάζει για χιλιάδες εκπαιδευτικούς

Οι 20 βασικοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekloges
Α-Γ ΕΛΜΕ Β΄ Αθήνας: Η «Αγωνιστική Παρέμβαση» καλεί σε ανατροπή των συσχετισμών στις εκλογές της 11ης Μαΐου
Το μανιφέστο της «Αγωνιστικής Παρέμβασης» για μισθούς και μονιμότητα - Ποιοι είναι οι υποψήφιοι
Α-Γ ΕΛΜΕ Β΄ Αθήνας: Η «Αγωνιστική Παρέμβαση» καλεί σε ανατροπή των συσχετισμών στις εκλογές της 11ης Μαΐου
Απόλυση εργαζομένου
Μέτωπο εκπαιδευτικών κατά της άρσης μονιμότητας και των απολύσεων - Καταγγελίες για «κυβερνητικό συνδικαλισμό» και διώξεις
Στο κείμενό τους, οι εκπαιδευτικοί καταγγέλλουν ένα πρωτοφανές κύμα πειθαρχικών διώξεων που αγγίζουν τις 2.500 περιπτώσεις μέσα σε έναν χρόνο,...
Μέτωπο εκπαιδευτικών κατά της άρσης μονιμότητας και των απολύσεων - Καταγγελίες για «κυβερνητικό συνδικαλισμό» και διώξεις