Κρήτη: Συγκλονίζει η κόρη του 74χρονου που ασελγούσε στα εγγόνια του - «Σκέφτηκα να σκοτώσω»
Ο γιος της ήταν εκείνος που εκμυστηρεύτηκε πρώτος τι είχε συμβεί με τον παππού του

Ανατριχιάζουν οι καταθέσεις της κόρης του 74χρονου στην Κρήτη, που κακοποιούσε σεξουαλικά τα εγγόνια του.

Συγκεκριμένα, η κόρη του 74χρονου μίλησε στο cretalive.gr και ανέφερε: «Είμαι δυστυχώς κόρη του. Εκείνου που ούτε το όνομα του δεν θέλω να έχω. Εκείνου που δεν θέλω να ξαναδώ ποτέ στη ζωή μου»

Λίγες ώρες νωρίτερα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου είχε κηρύξει ομόφωνα ένοχο τον άνδρα, επιβάλλοντας συνολική ποινή κάθειρξης 19 ετών. Η ίδια απουσίαζε ώρες από το σπίτι και ο πατέρας της τη βοηθούσε με τα παιδιά και με τις εξωσχολικές δραστηριότητες τους.

«Σε αυτόν τον άνθρωπο είχα τυφλή εμπιστοσύνη. Ήταν ο πατέρας μου… ο πατέρας μου… ποιος θα το περίμενε, πού να το φανταστώ ότι θα έκανε τόσο κακό στο ίδιο του το αίμα, στα εγγόνια του. Τον έβλεπα στο δικαστήριο και ένιωθα μίσος. Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν κρέμασμα. Είναι ένα κτήνος», είπε.

Ο γιος της ήταν εκείνος που εκμυστηρεύτηκε πρώτος τι είχε συμβεί με τον παππού του. Έτσι «λύθηκαν» και τα άλλα παιδιά και ανοίχτηκαν.

«Σκέφτηκα να τον σκοτώσω. Με κράτησαν τα παιδιά μου. Έμεινα ξύπνια όλη τη νύχτα. Έπρεπε να σκεφτώ να δω τι θα κάνω. Ουδεμία στιγμή δεν σκέφτηκα ότι τα παιδιά μου έλεγαν ψέματα. Έπρεπε να τα προστατεύσω πάση θυσία» λέει σοκαρισμένη η κόρη του δράστη.

Βρήκε το τηλέφωνο του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Νομού Ηρακλείου (Ξενώνας Κακοποιημένης Γυναίκας) που υπήρξε για την πολύτεκνη μητέρα, όπως και για τόσες άλλες γυναίκες, φύλακας-άγγελος.

«Χωρίς την υποστήριξη του Συνδέσμου, δεν θα ήμουν σήμερα εδώ. Νιώθω απεριόριστη ευγνωμοσύνη. Να μιλάμε. Ποτέ δεν είναι αργά. Να μην κρατάμε το στόμα μας κλειστό. Όχι άλλη βία στα παιδιά του κόσμου. Ούτε στον εχθρό μου τέτοιο κακό. Καμιά φορά λέμε τώρα είναι αργά. Ποτέ δεν είναι αργά. Να το θυμάστε». Η γυναίκα ξεσπά σε λυγμούς. «Ποτέ δεν είναι αργά…» προσθέτει.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

aithousa_taksi
Πετρούπολη: Γονείς καταγγέλλουν σοβαρά εκπαιδευτικά κενά και υπολειτουργία ολοήμερων τμημάτων στα σχολεία
Η παράλληλη στήριξη και οι θέσεις ΕΒΠ δεν έχουν καλυφθεί, με αποτέλεσμα οι μαθητές να χάνουν σημαντικό μέρος της εκπαιδευτικής διαδικασίας, ενώ οι...
Πετρούπολη: Γονείς καταγγέλλουν σοβαρά εκπαιδευτικά κενά και υπολειτουργία ολοήμερων τμημάτων στα σχολεία