iereas
Από το ημερολόγιο της πρεσβυτέρας έγιναν γνωστά τα μαρτύρια που ζούσε η 64χρονηστα χέρια του ιερέα συζύγου της

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία των Χανίων, η καταγγελία για έναν 74χρονο ιερές ο οποίος βίαζε την σύζυγό του και κακοποιούσε τα παιδιά του για χρόνια. Αν και η υπόθεση έχει μαθευτεί στην τοπική κοινωνία, ο ιερέας συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά με την Μητρόπολη να μην τον έχει καθαιρέσει.

Το δικαστήριο έχει απαγορεύσει ήδη στον ιερέα να πλησιάζει τη σύζυγό του, σύμφωνα με το zarpanews.gr.

Το μαρτύριο για την γυναίκα ξεκίνησε πριν από 50 χρόνια, όταν ακόμη ήταν 14 χρονών. Από τότε το θύμα έχει κακοποιηθεί λεκτικά, σωματικά και σεξουαλικά αμέτρητες φορές, σύμφωνα με την ίδια.

Στις σελίδες του ημερολογίου της περιγράφει τον ιερέα ως έναν παθολογικά ζηλιάρη άνθρωπο που την χτυπούσε ακόμη και επειδή χαιρετούσε τους γείτονές τους.

Το ημερολόγιο είχε παραμείνει για χρόνια κρυμμένο. Τα παιδιά τους που ήταν και αυτά θύματα κακοποίησης του ιερέα, διάβασαν την «κατάθεση ψυχής» της μητέρας τους όταν εκείνη πριν από δύο μήνες χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

Αν και γνώριζαν τον βίαιο χαρακτήρα του πατέρα τους, δεν είχαν αντιληφθεί ποτέ το μέγεθος της κακοποίησης που βίωνε η μητέρα τους.

Τότε ήταν και η στιγμή όπου η μητέρα αποκάλυψε τα πάντα στα παιδιά της και τους ζήτησε να κινηθούν νομικά και να απομακρυνθούν από τον πατέρα τους.

Οι απειλές μετά την καταγγελία

Όσο διάστημα η 64χρονη νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, η κόρη τους επικοινώνησε με τον πατέρα της για την καταγγελία.

Ο 74χρονος άνδρας ξεκίνησε να την απειλεί και να την βρίζει που αυτή μαζί με τον αδελφό και την μητέρα της κινήθηκαν νομικά.

Η κόρη κατήγγειλε και πάλι τον πατέρα της στην αστυνομία για τις απειλές.

Η υπόθεση πλέον βρίσκεται στις αρμόδιες αρχές οι οποίες ήδη έχουν ξεκινήσει έρευνα για τα αμέτρητα επεισόδια ενδοοικογενειακής βίας που βίωσε η μητέρα και τα παιδιά της από τον ιερέα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ChatGpt για όλους: Παρέχεται σε 100.000 υποψήφιους πανελλαδικά ως 24/11

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Zara
Η Zara κλείνει τις πόρτες της: Aνακοινώνεται το κλείσιμο των περισσότερων καταστημάτων της
«Κλειδώνει» το λουκέτο στα Zara: Ο όμιλος Inditex βάζει «μαχαίρι» σε 136 καταστήματα – Τι σχεδιάζεται για την Ελλάδα
Η Zara κλείνει τις πόρτες της: Aνακοινώνεται το κλείσιμο των περισσότερων καταστημάτων της
μετρο
Μετρό: Οι τρεις κομβικές επεκτάσεις που αλλάζουν τον χάρτη της Αθήνας
Το τριπλό μέτωπο του Μετρό: Ποιες είναι οι τρεις νέες επεκτάσεις που προχωρούν και το μεγάλο στοίχημα της Γραμμής 4
Μετρό: Οι τρεις κομβικές επεκτάσεις που αλλάζουν τον χάρτη της Αθήνας
Τενεκεδένιο Σχολείο Θεσσαλονίκης
Τέλος εποχής: Κατεδαφίζονται τα «τενεκεδένια» σχολεία της Θεσσαλονίκης
Ασύλληπτες εικόνες ντροπής: Οριστικό τέλος στα λυόμενα σχολεία που στέγασαν γενιές μαθητών - Η «προσωρινή» λύση 46 χρόνων από τον σεισμό του 1978!
Τέλος εποχής: Κατεδαφίζονται τα «τενεκεδένια» σχολεία της Θεσσαλονίκης