Πρόκειται για ένα γεύμα που συνδυάζει την απλότητα με τη γεύση, καθιστώντας το ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας.
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές για λίγα λεπτά. Ρίχνουμε την ντομάτα και αφήνουμε το μείγμα στη φωτιά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Χτυπάμε τα αβγά, να αφρατέψουν.
Προσθέτουμε στα χτυπημένα αβγά τη φέτα και περιχύνουμε με το μείγμα τη σάλτσα. Ψήνουμε την ομελέτα για λίγα λεπτά μέχρι να σταθεροποιηθούν και να ψηθούν τα αβγά, χωρίς όμως να στεγνώσουν.
Πασπαλίζουμε τη στραπατσάδα με αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
Τη σερβίρουμε με ζεστό φρυγανισμένο ψωμί και λίγη επιπλέον τριμμένη φέτα από πάνω για νοστιμιά.
Μικρά μυστικά: Στην περίπτωση που δεν σας αρέσει η φέτα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλα τυριά όπως μανούρι ή ανθότυρο.
Πηγή: tovima.gr
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Έρχεται «βαρύς» καύσωνας στην Αττική: Πάνω από 42°C τις επόμενες ημέρες
750 ευρώ σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/76
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ