Απόστολος Λύτρας
ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ / INTIME NEWS
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο γνωστός ποινικολόγος  Aπόστολος Λύτρας  – «Ζητώ συγγνώμη – Θα ζητήσω βοήθεια να θεραπευτώ»

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο γνωστός ποινικολόγος Aπόστολος Λύτρας μετά την απολογία του στην ανακρίτρια για την υπόθεση της ενδοοικογενειακής βίας. Του επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης προσέγγισης της συζύγου του.

Tου επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος να μην προσεγγίζει τη σύζυγο του με αφορμή την κατηγορία για βαριά σωματική βλάβη. 

Η απολογία του ποινικολόγου ενώπιον της ανακρίτριας ξεκίνησε στις 09:30 και κράτησε περίπου 2 ώρες.

«Ομολόγησα την πράξη για αυτό που συνέβη. Την υπεραγαπάω. Ζητώ συγγνώμη» ανέφερε μετά σχεδόν δακρυσμένος μιλώντας στους δημοσιογράφους, συμπληρώνοντας: «Αυτό που έκανα είναι αδιανόητο, την υπεραγαπάω, ζητώ συγγνώμη από όλο τον κόσμο». 

«Ζητάω συγγνώμη και από τη γυναίκα μου και από τις τρεις κόρες μου για την πράξη η οποία έγινε. Δυστυχώς βρέθηκα σε μία κατάσταση που δεν μπορώ να δώσω εξήγηση. Θα ζητήσω βοήθεια και ψυχολογική, γιατί η πράξη η οποία έγινε είναι αδιανόητη», είπε ακόμα.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων νωρίς το πρωί και ανέμενε την έναρξη της απολογίας του μαζί με συγγενικά του πρόσωπα. 

Πριν την έναρξη της απολογίας του, κατέθεσαν – σύμφωνα τις πληροφορίες ως μάρτυρες υπέρασπισής του -η πρώην σύζυγός του, η κόρη του και γνωστός δικηγόρος, ο οποίος είναι κουμπάρος του.  

Το ζευγάρι φέρεται να ισχυρίστηκε στο Τμήμα Επειγόντων της κλινικής πως τα πολύ σοβαρά τραύματα της γυναίκας οφείλονταν σε πτώση της από τη σκάλα του σπιτιού. Η κλινική εικόνα, ωστόσο, της δικηγόρου δεν παρέπεμπε σε πτώση αλλά σε βίαια χτυπήματα που είχε δεχθεί από ανθρώπινο χέρι. Ο γιατρός ήταν αυτός που πήρε την πρωτοβουλία και να κινήσει τις διαδικασίες για την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, καθώς όταν τη ρώτησε αν τη χτύπησε ο σύζυγός της, εκείνη απάντησε καταφατικά. 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Η πιο Εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών για μόρια σε 2 ημέρες (δίνεις από το σπίτι σου με 95 ευρώ)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/10

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ - ΓΑΛΛΙΚΩΝ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kastana
Κάστανα: Πώς θα τα ψήσετε στο air fryer
Τα ψητά κάστανα είναι ιδανικά για μετά το δείπνο, συνοδευόμενα ίσως από ένα κρασί ή κάποιο χωνευτικό λικέρ, αλλά είναι επίσης φανταστικά ως σνακ μαζί...
Κάστανα: Πώς θα τα ψήσετε στο air fryer