Monimoi dikastiria
Αποδέχεται την πράξη του και ζητά συγγνώμη ο δικηγόρος που χτύπησε τη σύζυγό του

Σε εξέλιξη βρίσκεται η απολογία του γνωστού ποινικολόγου ο οποίος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση χθες για ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ert.gr , ο κατηγορούμενος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, αλλάζει την υπερασπιστική του γραμμή  και αναμένεται να ομολογήσει την πράξη του, ότι δηλαδή ο ίδιος χτύπησε άσχημα τη γυναίκα του, από την οποία ζητά συγνώμη και εμφανίζεται μετανιωμένος για όσα της προκάλεσε.

Στο πλευρό του πάντως βρίσκονται η πρώην σύζυγος του, η μεγάλη κόρη του, αλλά και ο κουμπάρος του και συνάδελφος του, γνωστός επίσης δικηγόρος, οι οποίοι έχουν ήδη καταθέσει ως μάρτυρες υπεράσπισης.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ανατροπές στις αναθέσεις μαθημάτων: Τι αλλάζει για χιλιάδες εκπαιδευτικούς

Οι 20 βασικοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα