κιμάς
Βρήκε σκάγια μέσα στον κιμά - Τι υποστήριξαν οι ιδιοκτήτες του κρεοπωλείου

Μπροστά σε ένα απροσδόκητο θέαμα βρέθηκε μία γυναίκα από τη Λάρισα, όταν διαπίστωσε πως ο κιμάς που είχε αγοράσει από κρεοπωλείο είχε μολύβδινα σκάγια. 

Η γυναίκα ενημερώθηκε από τον γιο της πως τα μπιφτέκια που του είχε μαγειρέψει είχαν σκάγια. Σύμφωνα με το paidis.com, η γυναίκα έβγαλε από το ψυγείο και δεύτερο κομμάτι του κιμά που επίσης αγόρασε από το ίδιο κρεοπωλείο για να διαπιστώσει πως και αυτός είχε τα ίδια σκάγια. 

skagia

Η γυναίκα διαμαρτυρήθηκε στους ιδιοκτήτες του κρεοπωλείου οι οποίοι υποστήριξαν ότι επειδή το μοσχάρι ήταν ελευθέρας βοσκής πιθανότατα δέχθηκε σκάγια από κυνηγό που έμειναν στο κρέας του με συνέπεια να βρεθούν στον κιμά.

Η ίδια μιλώντας στο τοπικό μέσο, ζητά μεγαλύτερη υπευθυνότητα τόσο από τους κτηνοτρόφους που θα πρέπει να ενημερώνουν τους κτηνιάτρους σε περίπτωση που διαπιστώσουν τραυματισμό σε ζώα που οδηγούνται σε σφαγή, όσο και από τους κρεοπώλες που θα πρέπει να παρατηρούν καλύτερα το προϊόν που πουλάνε.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ταξη
Τέλος της εβδομάδας το ΦΕΚ των εκπαιδευτικών με τις προκηρύξεις 1ΓΕ και 2ΓΕ/2026 - Το χρονοδιάγραμμα για αιτήσεις και δικαιολογητικά
150.000 υποψήφιοι εκπαιδευτικοί με την αίτηση και τα δικαιολογητικά "παρά πόδας"
Τέλος της εβδομάδας το ΦΕΚ των εκπαιδευτικών με τις προκηρύξεις 1ΓΕ και 2ΓΕ/2026 - Το χρονοδιάγραμμα για αιτήσεις και δικαιολογητικά