Μπροστά σε ένα απροσδόκητο θέαμα βρέθηκε μία γυναίκα από τη Λάρισα, όταν διαπίστωσε πως ο κιμάς που είχε αγοράσει από κρεοπωλείο είχε μολύβδινα σκάγια.
Η γυναίκα ενημερώθηκε από τον γιο της πως τα μπιφτέκια που του είχε μαγειρέψει είχαν σκάγια. Σύμφωνα με το paidis.com, η γυναίκα έβγαλε από το ψυγείο και δεύτερο κομμάτι του κιμά που επίσης αγόρασε από το ίδιο κρεοπωλείο για να διαπιστώσει πως και αυτός είχε τα ίδια σκάγια.

Η γυναίκα διαμαρτυρήθηκε στους ιδιοκτήτες του κρεοπωλείου οι οποίοι υποστήριξαν ότι επειδή το μοσχάρι ήταν ελευθέρας βοσκής πιθανότατα δέχθηκε σκάγια από κυνηγό που έμειναν στο κρέας του με συνέπεια να βρεθούν στον κιμά.
Η ίδια μιλώντας στο τοπικό μέσο, ζητά μεγαλύτερη υπευθυνότητα τόσο από τους κτηνοτρόφους που θα πρέπει να ενημερώνουν τους κτηνιάτρους σε περίπτωση που διαπιστώσουν τραυματισμό σε ζώα που οδηγούνται σε σφαγή, όσο και από τους κρεοπώλες που θα πρέπει να παρατηρούν καλύτερα το προϊόν που πουλάνε.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 1/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ