καιρός βροχές
Έρχεται κακοκαιρία με καταιγίδες – Τι θα γίνει το Πάσχα

Μια νέα κακοκαιρία θα μας ταλαιπωρήσει από σήμερα Μεγάλη Πέμπτη (2.5.2024), καθώς χαλάει ο καιρός και αναμένονται βροχές και καταιγίδες μέχρι την Κυριακή του Πάσχα.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, η κακοκαιρία θα αρχίσει να υποχωρεί από την Κυριακή του Πάσχα, ενώ Ανάσταση θα κάνουμε με… ομπρέλες.

Όπως αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης: «Βροχές και πρόσκαιρες τοπικές καταιγίδες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα συναντήσουν οι εκδρομείς του Πάσχα σήμερα Μ. Πέμπτη και αύριο Μ. Παρασκευή με τα φαινόμενα να είναι περισσότερα και εντονότερα στα βορειοδυτικά και βορειοανατολικά τμήματα».

Συνεχίζει λέγοντας πως: «Το Μ. Σάββατο θα περάσει κακοκαιρία από τη χώρα μας που θα επηρεάσει και την Ανάσταση ιδιαίτερα από Πελοπόννησο και πιο πάνω. Οπότε ομπρέλες και μπουφάν απαραίτητα αξεσουάρ».

«Την Κυριακή του Πάσχα η κακοκαιρία θα περιοριστεί στο Αιγαίο και τα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά με τάση καθώς θα περνούν οι ώρες τα φαινόμενα να εξασθενούν και να περιορίζονται.

Αυτό σημαίνει ότι για τις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές το παραδοσιακό σούβλισμα του οβελία θα πραγματοποιηθεί χωρίς προβλήματα» σημειώνει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Η ανάρτηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη

1. Βροχές και πρόσκαιρες τοπικές καταιγίδες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα συναντήσουν οι εκδρομείς του Πάσχα σήμερα Μ.Πέμπτη και αύριο Μ.Παρασκευή με τα φαινόμενα να είναι περισσότερα και εντονότερα στα βορειοδυτικά και βορειοανατολικά τμήματα.

2. Οι θαλάσσιες συγκοινωνίες θα διεξαχθούν χωρίς αξιόλογα προβλήματα.

3. Η περιφορά των Επιταφίων θα γίνει με ήπιο καιρό και ψύχρα στις περισσότερες περιοχές. Βροχές και καταιγίδες θα αναπτυχθούν στα βορειοανατολικά (κεντρική – ανατολική Μακεδονία, Θράκη, βορειοανατολικό Αιγαίο).

4. Το Μ. Σάββατο θα περάσει κακοκαιρία από τη χώρα μας που θα επηρεάσει και την Ανάσταση ιδιαίτερα από Πελοπόννησο και πιο πάνω. Οπότε ομπρέλες και μπουφάν απαραίτητα αξεσουάρ.

5. Την Κυριακή του Πάσχα η κακοκαιρία θα περιοριστεί στο Αιγαίο και τα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά με τάση καθώς θα περνούν οι ώρες τα φαινόμενα να εξασθενούν και να περιορίζονται.

Αυτό σημαίνει ότι για τις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές το παραδοσιακό σούβλισμα του οβελία θα πραγματοποιηθεί χωρίς προβλήματα.

Στο Αιγαίο όμως καθώς και σε περιοχές της ηπειρωτικής χώρας που βρέχονται από αυτό θα ξεκινήσει η ημέρα με βροχερό καιρό σιγά σιγά όμως τα φαινόμενα θα περιορίζονται και θα υποχωρούν.

6. Η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα θα γίνει γενικά με ήπιες καιρικές συνθήκες».
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!

Εθνικό Απολυτήριο: Τέλος στις Πανελλαδικές όπως τις ξέραμε – Τι προβλέπει το σχέδιο για την εκπαίδευση το 2025

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ο αστυνομικός που δολοφόνησε δύο γυναίκες στην Κηφισιά
Κηφισιά: Με 30 σφαίρες δολοφόνησε τις δύο γυναίκες ο αστυνομικός – Η πρόταση της εισαγγελέως
Η εισαγγελέας ζητά καταδίκη για ανθρωποκτονία από πρόθεση χωρίς ελαφρυντικά, επισημαίνοντας την προμελετημένη εν ψυχρώ εκτέλεση της πρώην συζύγου και...
Κηφισιά: Με 30 σφαίρες δολοφόνησε τις δύο γυναίκες ο αστυνομικός – Η πρόταση της εισαγγελέως
karistianou-sintagma
«Θα προσέχεις το παιδί σου»: Σοβαρές απειλές καταγγέλλει η Μαρία Καρυστιανού – Στη Δίωξη Οργανωμένου Εγκλήματος η υπόθεση
Στη Δίωξη Οργανωμένου Εγκλήματος η καταγγελία της προέδρου του Συλλόγου Πληγέντων Τεμπών – Εμπλέκεται και απόστρατος αστυνομικός
«Θα προσέχεις το παιδί σου»: Σοβαρές απειλές καταγγέλλει η Μαρία Καρυστιανού – Στη Δίωξη Οργανωμένου Εγκλήματος η υπόθεση
sxoleio-deuteris-eukairias-2.jpg
Πρόσκληση απόσπασης μόνιμων εκπαιδευτικών στα σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας για το σχολικό έτος 2025-2026
Ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων από 16 έως 25 Ιουνίου 2025 για αποσπάσεις μόνιμων εκπαιδευτικών σε Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας
Πρόσκληση απόσπασης μόνιμων εκπαιδευτικών στα σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας για το σχολικό έτος 2025-2026