Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος για τον βιασμό δύο ανήλικων αδερφών
Καταδικάστηκε σε 45 χρόνια κάθειρξη για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό δύο ανήλικων αδερφών

Προς τη φυλακή οδεύει από το βράδυ της Παρασκευής πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας, ο οποίος καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών σε 45 χρόνια κάθειρξη, χωρίς αναστολή, για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό δύο ανήλικων αδερφών, ηλικίας 9 και 11 ετών, τότε.

Ο 64χρονος δικηγόρος καταδικάστηκε επίσης για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 12 έτη, αλλά και για παιδική πορνογραφία.

Πρόκειται για πολύ γνωστό δικηγόρο της Αθήνας, ο οποίος έχει καταδικαστεί αμετάκλητα στο παρελθόν και για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας και προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, σε βάρος της ανήλικης τότε Αρετής Παληού, η οποία με την καταγγελία της άνοιξε τον ασκό του αιόλου σε βάρος του, οδηγώντας τον ενώπιον της δικαιοσύνης.

Ο 64χρονος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε τις αποδιδόμενες σε βάρος του κατηγορίες του, ισχυριζόμενος ότι πρόκειται για πλεκτάνη με σκοπό να του αποσπάσουν χρήματα οι γονείς των παιδιών.

Παρά τους ισχυρισμούς του, μετά από σχεδόν 25 συνεδριάσεις, ο δικηγόρος δεν έπεισε δικαστές και ενόρκους, οι οποίοι τον καταδίκασαν ομόφωνα. Στο άκουσμα της απόφασης ο ίδιος ζήτησε από το δικαστήριο να του χορηγηθεί αναστολή, αίτημα το οποίο απορρίφθηκε. Αξίζει να σημειωθεί ότι το δικαστήριο δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό.

Ο 64χρονος θα βρεθεί ξανά στο εδώλιο στις 13 Μαΐου για τη συνέχιση της εκδίκασης της υπόθεσης της Αρετής Παληού, με τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού και της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια.

Ο γνωστός δικηγόρος οδηγήθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στο Τμήμα Μεταγωγών, όπου θα κρατηθεί μέχρι να οδηγηθεί στις φυλακές.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αλλάζουν οι εξετάσεις τελευταία στιγμή στον Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ - 4 ερωτήσεις απαντάτε ανά λεπτό με χρονόμετρο - Αποκτήστε το Τεστ

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Επίθεση του Ισραήλ εναντίον της Τεχεράνης στο Ιράν, καπνός από αεροπορικό πλήγμα σε πόλη
Ισραηλινή επίθεση στο Ιράν: 78 νεκροί – Ο Τραμπ απειλεί την Τεχεράνη, κλείνουν οι ισραηλινές πρεσβείες σε όλο τον κόσμο
78 νεκροί και 329 τραυματίες από τα ισραηλινά πλήγματα στο Ιράν – Ανοιχτές απειλές Τραμπ για νέα χτυπήματα – Κλείνουν προληπτικά οι ισραηλινές...
Ισραηλινή επίθεση στο Ιράν: 78 νεκροί – Ο Τραμπ απειλεί την Τεχεράνη, κλείνουν οι ισραηλινές πρεσβείες σε όλο τον κόσμο
mouseio-akropolh.jpg
ΑΣΕΠ 3Κ/2025: Στο Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη για 450 μόνιμες θέσεις
Νέα προκήρυξη 3Κ/2025 του ΑΣΕΠ: 450 μόνιμες προσλήψεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους για αποφοίτους Λυκείου - Αναλυτικά οι θέσεις (Έγγραφο)
ΑΣΕΠ 3Κ/2025: Στο Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη για 450 μόνιμες θέσεις