glufada_pirovoslismoi
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ | INTIME
Αυτός είναι ο δράστης της επίθεσης σε ναυτιλιακή στη Γλυφάδα

Ο 70χρονος που όλοι τον φώναζαν Άρη, με καταγωγή από την Αίγυπτο, εισέβαλε με μια καραμπίνα στην ναυτιλιακή εταιρεία του Σπύρου Καρνέση στη Γλυφάδα σκοτώνοντας τρία άτομα πριν αυτοκτονήσει και ο ίδιος.

Ο δράστης, που γεννήθηκε στην Αίγυπτο, εργαζόταν για πάνω από τρεις δεκαετίες για την οικογένεια Καρνέση και ήταν αυτός που όταν -σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία- έμαθε ότι απολύεται αποφάσισε να εκδικηθεί και να δώσει τέλος στη ζωή του.

Ο Νικόλαος Τσαλιαγκός ,πρόεδρος της κοινότητας Μαρμαρίου δήλωσε: «Πάνω από 30 χρόνια, 35, 40. Ήταν στο νησί του Καρνέση επιστάτης. Κοίταγε το νησί, έκανε τον καπετάνιο, το πλήρωμα πρόσεχε που κάνουν δουλειά στο νησί, φρόντιζε τα σπίτια. Πάντα έμενε εδώ στην περιοχή μονίμως ήταν εδώ».

Ήταν άνθρωπος εμπιστοσύνης για την εφοπλιστική οικογένεια για την οποία δούλευε πάνω από 30 χρόνια. Ήταν ο άνθρωπος που έμενε πίσω και στο Τραγονήσι και είχε τον έλεγχο των πάντων στο νησί.

Συμπλήρωσε ο πρόεδρος κοινότητας Μαρμαρίου: «Έμενε μέσα στους Πεταλιούς και απορώ γι’ αυτό γιατί αυτός ήταν, δηλαδή με τα αφεντικά ήταν μονίμως έτσι πολύ καλός μεταξύ τους, τους αγάπαγε, τους έκανε. Πώς έγινε αυτό δεν καταλαβαίνω. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι αυτός ο άνθρωπος σκότωσε αυτούς τους ανθρώπους. Τα πάντα, έβγαινε, έμπαινε, πλήρωνε, τα πάντα, ανεξέλεγκτος, δεν του κάνανε έλεγχο. Αυτός τους πήγαινε. Ερχόντουσαν στο Μαρμάρι με το καράβι και τους έπαιρνε με το γρήγορο, με το σκάφος και τους πήγαινε στους Πεταλιούς. Τους πρόσεχε πάρα πολύ, ήταν άνθρωπος, άνθρωπος τους».

dolofonia_glyfada

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα