martires-glifada-pirovolismoi
Δεν έχουν τελειωμό οι ανατριχιαστικές πληροφορίες που βγαίνουν στο προσκήνιο για το έγκλημα στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο ανατριχιάζουν οι μαρτυρίες για το μακελειό με τρεις νεκρούς εργαζόμενους της ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα.

Με δάκρυα στα μάτια ο πεθερός του καπετάνιου, Ηλία Κουκουλάρη, λέει στο Newsbomb.gr, «ήταν πεθερός μου. Ήταν στο γραφείο ενός εκ των ιδιοκτητών, πήγε να τον αφοπλίσει και αυτός τον πυροβόλησε πισώπλατα».

Μία ακόμη εργαζόμενη, συγγενής του θύματος, έτυχε να είναι σε αναρρωτική και να μην εργάζεται την ώρα του μακελειού στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα. «Το είδαμε στις ειδήσεις και έτσι μάθαμε ότι κάποιος μπήκε μέσα και άρχισε να πυροβολεί».

Σοκαριστικές μαρτυρίες από τo μακελειό στη Γλυφάδα: «Ήθελε να εκδικηθεί τα αφεντικά»

Σοκ προκαλούν οι μαρτυρίες από το μακελειό σε ναυτιλιακή εταιρεία στην Γλυφάδα, όπου ένας άνδρας εισέβαλλε, πυροβόλησε και έπειτα αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τη ζωή τους έχασαν από τις σφαίρες του δράστη η ιδιοκτήτρια της εταιρείας ηλικίας 67 ετών, ο συνιδιοκτήτης και διαχειριστής και ένας πρώην καπετάνιος, υπάλληλος της εταιρείας. Νεκρός επίσης είναι ο δράστης, ο οποίος βρέθηκε με το όπλο δίπλα του στο υπόγειο του κτιρίου από τους αστυνομικούς της ΕΚΑΜ που τον αναζητούσαν.

Ο δράστης ήταν 70χρονος αιγυπτιακής καταγωγής, ο οποίος είχε απολυθεί πρόσφατα από την εταιρεία, όπως κατέθεσαν άλλοι εργαζόμενοι.

Αυτή την ώρα γίνεται έρευνα από την Ασφάλεια για τις συνθήκες του τραγικού περιστατικού. Ανακοινώσεις για την υπόθεση αναμένονται αργότερα από την Ελληνική αστυνομία.

Μαρτυρίες από τη ναυτιλιακή στη Γλυφάδα: «Μας κατέβασαν στο υπόγειο»

Σύμφωνα με όσα ανέφερε άνθρωπος που βρέθηκε στο σημείο: «μας κατέβασαν στο υπόγειο - Δεν μας είπαν τι έγινε».

«Μου είπαν είναι ο Άρης και πυροβολεί»

Άλλος υπάλληλος της εταιρείας που μίλησε στο Newsbomb.gr ανέφερε «εγώ ήμουν στο ισόγειο, ό,τι έγινε ήταν στον δεύτερο όροφο. Άκουσα τους δύο πρώτους πυροβολισμούς, πήγα προς τη σκάλα και είδα δύο παιδιά που κατέβαιναν και έλεγαν ''είναι ο Άρης με όπλο και πυροβολεί!''. Τον είδα να μπαίνει στην εταιρεία γιατί είμαι κοντά στην είσοδο. Γνωρίζω το αυτοκίνητο γιατί είμαστε χρόνια υπάλληλοι και οι δύο εδώ. Εγώ ξέρω ότι είναι συνταξιούχος, δεν ξέρω αν απολύθηκε».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αρετάκης
Η «Γεωμετρία του Ουράνιου Τόξου», πρότυπο μάθημα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας
Η συνολική έρευνά του έχει επηρεάσει τη σύγχρονη Φυσική και Αστροφυσική, ενώ έχει τιμηθεί με κορυφαία διεθνή βραβεία και διακρίσεις για τη συμβολή...
Η «Γεωμετρία του Ουράνιου Τόξου», πρότυπο μάθημα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας
Υπουργείο Παιδείας
Πειραματικά Σχολεία: Πρόσκληση επιλογής Διευθυντών με μειωμένα κριτήρια
Καθώς οι θέσεις επαναπροκηρύσσονται, γίνονται δεκτοί υποψήφιοι Διευθυντές με μικρότερο χρόνο εκπαιδευτικής υπηρεσίας σε Πειραματικά Σχολεία
Πειραματικά Σχολεία: Πρόσκληση επιλογής Διευθυντών με μειωμένα κριτήρια
καρτα
Αλλάζει το ΤΕΒΑ: Προπληρωμένη κάρτα αντί για τρόφιμα – Ποιοι θα τη λάβουν
Τέλος στις φυσικές διανομές και τις ουρές – Μηνιαία πίστωση χρημάτων για αγορές τροφίμων από τους ίδιους τους δικαιούχους
Αλλάζει το ΤΕΒΑ: Προπληρωμένη κάρτα αντί για τρόφιμα – Ποιοι θα τη λάβουν
olme kinitopoiiseis
ΟΛΜΕ: «Να σταματήσει τώρα η πειθαρχική δίωξη του Δ/ντη του 1ου ΓΕΛ Παπάγου»
ΟΛΜΕ και ΕΛΜΕ Α-Γ Ανατολικής Αττικής ζητούν την άμεση απόσυρση της δίωξης, υπογραμμίζοντας την υποστήριξη γονέων και μαθητών
ΟΛΜΕ: «Να σταματήσει τώρα η πειθαρχική δίωξη του Δ/ντη του 1ου ΓΕΛ Παπάγου»