naytiliaki
Σκότωσε την CEO της ναυτιλιακής εταιρείας ο απολυμένος εργαζόμενος στη Γλυφάδα

Σε σοκ βρίσκεται όλη η χώρα μετά το μακελειό στη ναυτιλιακή στην Γλυφάδα όπου πρώην εργαζόμενος (απολυμένος της εταιρείας) εισέβαλε και σκότωσε 3 άτομα.

Ο πρώην εργαζόμενος μπήκε μέσα στο κτήριο και πήγε με στόχο να πυροβολήσει τα αφεντικά.

«Ακούσαμε πυροβολισμούς δεν ξέραμε τι είναι. Εγώ είμαι στον πρώτο, αυτό έγινε στον δεύτερο. Πρόκειται για έναν παλιό υπάλληλο της εταιρείας, Αιγύπτιος στην καταγωγή, έχει απολυθεί εδώ και καιρό. Ήθελε να εκδικηθεί τα αφεντικά. Φώναζε σε όλους να φύγουν δεν ήθελε να χτυπήσει κάποιον άλλον από εμάς, μόνο τα αφεντικά και χτύπησε στοχευμένα αυτούς. Δύο αφεντικά και ένας υπάλληλος. Πήγε να του μιλήσει να τον ηρεμήσει και τον πυροβόλησε και αυτόν. Μπήκε μια καραμπίνα επαναληπτική. Τον είδα λίγο, είχα κλείσει την πόρτα γιατί φοβόμουνα.»

«Εγώ δεν έκανα τίποτα έμεινα στον όροφο μου κάτω από το γραφείο μου. Περίμενα να ηρεμήσουν τα πράγματα μας έβγαλαν οι άνδρες της Αστυνομίας. Τον είδα πολύ λίγο πριν κλείσουμε την πόρτα που ανέβαινε την σκάλα προς τα πάνω, τίποτα άλλο. Κρατούσε ένα σακ βουαγιάζ δεν μπήκε από την είσοδο έχοντας παρατεταμένο το όπλο του.»

 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

aithousa_class_sxoleio.jpg
ΔΑΚΕ κατά ΕΛΜΕ Ζακύνθου: «Η αλήθεια δεν υπηρετείται με γενικόλογες καταγγελίες»
H ΔΑΚΕ ΔΕ κατηγορεί την ΕΛΜΕ Ζακύνθου ότι προσπαθεί να εντάξει το περιστατικό στο ΓΕΛ Κατασταρίου σε ένα ευρύτερο σχήμα γενικευμένων καταγγελιών
ΔΑΚΕ κατά ΕΛΜΕ Ζακύνθου: «Η αλήθεια δεν υπηρετείται με γενικόλογες καταγγελίες»
βιβιλι
Έγνοιες και φροντίδες για τα βιβλία
Δεν φανταζόμουνα ποτέ ότι θα έφτανα στο σημερινό μου πρόβλημα, ότι ένα πολύ μεγάλο μέρος των βιβλίων μου δεν θα προλάβω να το διαβάσω
Έγνοιες και φροντίδες για τα βιβλία