Κοινωνία

Τραγωδία σε μοναστήρι - Νεκρές δύο μοναχές από φωτιά σε κελί

KALOGRIES
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Νεκρές η γερόντισσα μοναστηριού και ή αδερφή της στο Υψηλάντη Βοιωτίας.

Σε κελιά μοναστηριού της Βοιωτίας εντοπίστηκαν νεκρές δυο ηλικιωμένες τις οποίες αναζήτησαν συγγενείς τους αφού επί αρκετές ημέρες δεν είχαν δώσει σημεία ζωής.

Τα πτώματα των δύο γυναικών ηλικίας περίπου 77 και 75 ετών βρέθηκαν από αστυνομικούς αργά το βράδυ χθες Πέμπτη στο μοναστήρι του Αγίου Νικολάου του Νέου, στον Υψηλάντη της Βοιωτίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μια έφερε εγκαύματα και στο κελί όπου εντοπίστηκε υπήρχαν ίχνη πυρκαγιάς. Η άλλη εκτιμάται ότι μπορεί να πέθανε από αναθυμιάσεις λόγω της φωτιάς, η οποία ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Η 77χρονη ηγουμένη και η μικρότερη αδελφή της που έπασχε από ανίατη ασθένεια βρέθηκαν νεκρές στο δωμάτιο και γύρω από τη σόμπα. Τις τελευταίες ημέρες το μοναστήρι ήταν αποκλεισμένο λόγω του χιονιού..

Προανάκριση

Η αστυνομία ενημέρωσε για το τραγικό συμβάν την Πυροσβεστική, το Ανακριτικό Τμήμα της οποίας διενεργεί προανάκριση για τη διακρίβωση των συνθηκών θανάτου των δύο γυναικών.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Αναδρομικά έως 3.500 ευρώ και αυξήσεις συντάξεων: Ποιοι πληρώνονται

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία