Σίφνος
Τα μονοπάτια, ο πολιτισμός, η φυσιολατρία, η κουλτούρα και ο γαστρονομικός πλούτος μας, αποτελούν κομμάτι της ταξιδιωτικής εμπειρίας που θέλουμε να διαφυλάξουμε. Προτεραιότητα επίσης θα είναι να ενθαρρύνουμε την πραγματοποίηση δράσεων και εκδηλώσεων τουριστικού, πολιτιστικού και αθλητικού χαρακτήρα στο νησί»

Την τιμητική της έχει η Σίφνος στην ετήσια λίστα με τους καλύτερους προορισμούς παγκοσμίως που ανακοίνωσε πρόσφατα η Vogue. Την κορυφή του καταλόγου καταλαμβάνει το Κυκλαδίτικο νησί της αρμονίας που πλέον αποτελεί «μαγνήτη» για πλήθος επωνύμων, σύμφωνα με το διεθνές μέσο.

Η Vogue παροτρύνει τους εκατομμύρια αναγνώστες της να επισκεφτούν το νησί του Τσελεμεντέ που διατηρεί την αυθεντικότητα του, ξεχωρίζει για τη διαχρονική γαστρονομία του και είναι ιδανικό για «slow travel» και χαλαρωτικές ανεπιτήδευτες διακοπές. Στις επόμενες θέσεις της λίστας βρίσκονται η Γρενάδα της Καραϊβικής, το Κίτο του Ισημερινού, η περιοχή Big Sur στην Καλιφόρνια, η Ταγγέρη, το νησί Jeju της Ν.Κορέας, το Μποντρούμ, η Μαδαγασκάρη, η Σερβία, το Παρίσι και η Ισπανική Γαλικία.

«Η περασμένη σεζόν ολοκληρώθηκε με ρεκόρ επί των τουριστικών αφίξεων σε βάθος δεκαετίας. Αξιοποιώντας τη δυναμική του προορισμού ο στόχος μας για τα επόμενα χρόνια είναι να διατηρήσουμε και να αναδείξουμε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που καθιστούν τη Σίφνο μοναδική στις καρδιές των φίλων μας από όλο τον κόσμο.

Τα μονοπάτια, ο πολιτισμός, η φυσιολατρία, η κουλτούρα και ο γαστρονομικός πλούτος μας, αποτελούν κομμάτι της ταξιδιωτικής εμπειρίας που θέλουμε να διαφυλάξουμε. Προτεραιότητα επίσης θα είναι να ενθαρρύνουμε την πραγματοποίηση δράσεων και εκδηλώσεων τουριστικού, πολιτιστικού και αθλητικού χαρακτήρα στο νησί», δήλωσε ο νέος αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Σίφνου Γιάννης Ραφελέτος.

Σημειώνεται πως στα τέλη Μαρτίου προγραμματίζεται να λάβει χώρα στο πανέμορφο νησί του Αιγαίου ένας από τους πιο αξιόλογους αγώνες του Πανελληνίου πρωταθλήματος trial.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ypaith.jpg
Πανελλήνιες 2025: Διδακτέα-εξεταστέα ύλη των εξεταζόμενων μαθημάτων σε ΕΠΑΛ και ΠΕΠΑΛ
Καθορισμός διδακτέας-εξεταστέας ύλης των Πανελλαδικώς εξεταζόμενων μαθημάτων της Γ’ τάξης των Ημερήσιων και Εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ.)...
Πανελλήνιες 2025: Διδακτέα-εξεταστέα ύλη των εξεταζόμενων μαθημάτων σε ΕΠΑΛ και ΠΕΠΑΛ