ksilodarmos-kakopoiisi
«Φοβάμαι, καθώς με απείλησε ότι θα σφάξει εμένα και την οικογένειά μου»

Μία σοκαριστική καταγγελία ήρθε σήμερα (16/01) στο φως της δημοσιότητας, με μία νεαρή κοπέλα 28χρονών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η 28χρονη έκανε γνωστό τον εφιάλτη που έζησε παραμονές Πρωτοχρονιάς στα χέρια του 30χρονου συντρόφου της, ο οποίος την χτύπησε βάναυσα προκαλώντας της πολλαπλές κακώσεις.

Το περιστατικό έγινε σε πόλη της Κεντρικής Μακεδονίας. Όπως μάλιστα ανέφερε η κοπέλα κατάφερε να γλιτώσει διαφεύγοντας απ' το σπίτι απ' το μπαλκόνι και πηδώντας απ' το δεύτερο όροφο.

«Ξεκίνησε να με βαράει με μπουνιές, με κλωτσιές με χτύπησε πάρα πολύ βάναυσα. Με έριξε κάτω, με είχε κάτω και με βαρούσε. Δεν μπορούσα να μιλήσω έτρεχαν πάρα πολλά αίματα, μετά επιχείρησε με την γκλίτσα, μου την έβαλε στο λαιμό, προσπαθώντας να με πνίξει. Αμέσως όταν πήδηξα στον πρώτο όροφο, χτύπησα τη μπαλκονόπορτα για να μου ανοίξουν και να με σώσουν, δεν μπορούσα να μιλήσω, ήμουν τραυματισμένη, είχα πάρα πολύ αιμορραγία, δεν μπορούσα να μιλήσω. Φοβάμαι, καθώς με απείλησε θα σφάξει εμένα και την οικογένειά μου», όπως αναφέρει η 28χρονη.

Επιπλέον, η ιατρική γνωμάτευση αναφέρει ότι  «βρέθηκε να έχει κακώσεις κεφαλής. Έφερε τραύμα στο αριστερό μάτι και μώλωπες στο κρανίο και περιμετρικά στο λαιμό».

Η 28χρονη μέσω της συνηγόρου της θα καταθέσει μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

«Η κοπέλα γλίτωσε σαν από θαύμα από τα χέρια αυτού του ανθρώπου. Τελέστηκαν σε βάρος της μια σειρά από αδικήματα πολύ σοβαρά, με σοβαρότερο όλων αυτό της απόπειρας ανθρωποκτονίας», όπως δήλωσε η Νίκη Μπαλτά, συνήγορος υποστήριξης κατηγορίας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΔΙΕΚ
Παρουσίαση της Σ.Α.Ε.Κ. Μεσολογγίου την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου: Νέες ειδικότητες 2025-2026
Όραμα και Προοπτικές – Νέες Ειδικότητες 2025-2026: Παρουσίαση της Σ.Α.Ε.Κ. Μεσολογγίου
Παρουσίαση της Σ.Α.Ε.Κ. Μεσολογγίου την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου: Νέες ειδικότητες 2025-2026
Σοφία Ζαχαράκη
Σοφία Ζαχαράκη: «Περισσότεροι από 150.000 εκπαιδευτικοί θα επιμορφωθούν πανελλαδικά»
Σοφία Ζαχαράκη: «Χιλιάδες διαδραστικοί πίνακες και σετ ρομποτικής τοποθετούνται ήδη στα σχολεία»
Σοφία Ζαχαράκη: «Περισσότεροι από 150.000 εκπαιδευτικοί θα επιμορφωθούν πανελλαδικά»
Τέμπη: Πυροσβέστης της ΕΜΑΚ
Τέμπη: Στον εφέτη ανακριτή το πόρισμα της Πυροσβεστικής - «Δεν υπάρχουν ίχνη καύσης»
Τέμπη: Στον εφέτη ανακριτή το πόρισμα της ΔΑΕΕ – Χωρίς ίχνη καύσης η εμπορική αμαξοστοιχία
Τέμπη: Στον εφέτη ανακριτή το πόρισμα της Πυροσβεστικής - «Δεν υπάρχουν ίχνη καύσης»
Μητσοτάκης στο ΑΠΘ: Υπογραφή μνημονίου Συνεργασίας
ΑΠΘ: Παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη υπεγράφη το Μνημόνιο Συνεργασίας για την ίδρυση Έδρας «Αρχαία Ελληνική Ιστορία: Ο Μέγας Αλέξανδρος και η Εποχή του»
Παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη υπεγράφη το Μνημόνιο Συνεργασίας για την ίδρυση Έδρας «Αρχαία Ελληνική Ιστορία: Ο Μέγας Αλέξανδρος και η...
ΑΠΘ: Παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη υπεγράφη το Μνημόνιο Συνεργασίας για την ίδρυση Έδρας «Αρχαία Ελληνική Ιστορία: Ο Μέγας Αλέξανδρος και η Εποχή του»