ksilodarmos-kakopoiisi
«Φοβάμαι, καθώς με απείλησε ότι θα σφάξει εμένα και την οικογένειά μου»

Μία σοκαριστική καταγγελία ήρθε σήμερα (16/01) στο φως της δημοσιότητας, με μία νεαρή κοπέλα 28χρονών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η 28χρονη έκανε γνωστό τον εφιάλτη που έζησε παραμονές Πρωτοχρονιάς στα χέρια του 30χρονου συντρόφου της, ο οποίος την χτύπησε βάναυσα προκαλώντας της πολλαπλές κακώσεις.

Το περιστατικό έγινε σε πόλη της Κεντρικής Μακεδονίας. Όπως μάλιστα ανέφερε η κοπέλα κατάφερε να γλιτώσει διαφεύγοντας απ' το σπίτι απ' το μπαλκόνι και πηδώντας απ' το δεύτερο όροφο.

«Ξεκίνησε να με βαράει με μπουνιές, με κλωτσιές με χτύπησε πάρα πολύ βάναυσα. Με έριξε κάτω, με είχε κάτω και με βαρούσε. Δεν μπορούσα να μιλήσω έτρεχαν πάρα πολλά αίματα, μετά επιχείρησε με την γκλίτσα, μου την έβαλε στο λαιμό, προσπαθώντας να με πνίξει. Αμέσως όταν πήδηξα στον πρώτο όροφο, χτύπησα τη μπαλκονόπορτα για να μου ανοίξουν και να με σώσουν, δεν μπορούσα να μιλήσω, ήμουν τραυματισμένη, είχα πάρα πολύ αιμορραγία, δεν μπορούσα να μιλήσω. Φοβάμαι, καθώς με απείλησε θα σφάξει εμένα και την οικογένειά μου», όπως αναφέρει η 28χρονη.

Επιπλέον, η ιατρική γνωμάτευση αναφέρει ότι  «βρέθηκε να έχει κακώσεις κεφαλής. Έφερε τραύμα στο αριστερό μάτι και μώλωπες στο κρανίο και περιμετρικά στο λαιμό».

Η 28χρονη μέσω της συνηγόρου της θα καταθέσει μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

«Η κοπέλα γλίτωσε σαν από θαύμα από τα χέρια αυτού του ανθρώπου. Τελέστηκαν σε βάρος της μια σειρά από αδικήματα πολύ σοβαρά, με σοβαρότερο όλων αυτό της απόπειρας ανθρωποκτονίας», όπως δήλωσε η Νίκη Μπαλτά, συνήγορος υποστήριξης κατηγορίας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα