Δύο νεαροί, 20 και 21 ετών, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, μετά από περιπετειώδη καταδίωξη το μεσημέρι της Τρίτης στην Καλλιθέα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και απείθεια.
Ειδικότερα, οι νεαροί εντοπίστηκαν στη Νέα Σμύρνη να επιβαίνουν σε κλεμμένη μοτοσικλέτα, όταν και ξεκίνησε η καταδίωξη. Στη λεωφόρο Συγγρού, οι κατηγορούμενοι εγκατέλειψαν τη μοτοσικλέτα και προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας προς την πλευρά της Καλλιθέας, αλλά μετά από μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας και αναζητήσεις, εντοπίστηκαν στους ακάλυπτους χώρους δύο πολυκατοικιών, όπου είχαν κρυφτεί, και συνελήφθησαν.
Σε βάρος του 21χρονου εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Εφετείου Αθηνών, με συνολική ποινή κάθειρξης 17 ετών για διακεκριμένες κλοπές.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ