Δραματικές στιγμές στο Ρέθυμνο: Απεγκλωβισμοί πολιτών από παράκτιες περιοχές λόγω του πύρινου μετώπου

Κόσμος 0

Σοκ! Υπάλληλοι αεροδρομίου έκλεβαν κοσμήματα και smartphones από τις βαλίτσες

aerodromio
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Η αξία των κλοπιμαίων αγγίζει τα 2 εκατομμύρια ευρώ

Υπάλληλοι του αεροδρομίου της Τενερίφης κατηγορούνται ότι έκλεβαν από τις αποσκευές των επιβατών κοσμήματα και smartphones μεταξύ άλλων. 

Η αξία των κλοπιμαίων αγγίζει τα 2 εκατομμύρια ευρώ, ενώ 14 υπάλληλοι του αεροδρομίου συνελήφθησαν. Οι αρχές υποψιάζονται πως οι κατηγορούμενοι έχουν πουλήσει σε καταστήματα και άλλα αντικείμενα που έκλεψαν. 

Ανάμεσα στα αντικείμενα που έκλεψαν από τις βαλίτσες επιβατών ήταν 29 πολυτελή ρολόγια, 22 smartphones και 120 κοσμήματα, σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν. 

Η έρευνα ξεκίνησε έπειτα από διαδοχικές καταγγελίες που έκαναν επιβάτες του αεροδρομίου της Τενερίφης. 

Οι υπάλληλοι έκλεβαν τα αντικείμενα την ώρα που οι βαλίτσες τοποθετούνταν στον χώρο των αποσκευών των αεροπλάνων. Οι κατηγορούμενοι έκρυβαν τα κλοπιμαία σε τσέπες που είχαν ράψει στο εσωτερικό των ρούχων τους ή μέσα σε ντουλάπια που είχαν στο αεροδρόμιο, ανακοίνωσε η αστυνομία. 

Σημειώνεται πως το αεροδρόμιο της Τενερίφης είναι το έβδομο της Ισπανίας από άποψη επιβατικής κίνησης. Πέρυσι ταξίδεψαν μέσω αυτού 10,8 εκατομμύρια επιβάτες. 

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Λιβάνιος στο alfavita: Βγαίνει το νομοσχέδιο για την επιλογή 30.000 προϊσταμένων – Εξετάσεις εντός του 2026

Αυτές είναι οι 5 πιο ακριβές πόλεις για φοιτητές στην Ελλάδα

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κόσμος