Κοινωνία

Κυψέλη: Συνελήφθη 27χρονος που έκλεβε υπαλλήλους καταστημάτων

police
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
27χρονος έκλεβε τα προσωπικά αντικείμενα υπαλλήλων καταστημάτων

Στην Κυψέλη συνελήφθη ένας 27χρονος κατηγορούμενος για δεκάδες κλοπές, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο κατηγορούμενους, τουλάχιστον από τον περασμένο Ιούλιο, κατάφερνε να τρυπώνει σε χώρους όπου φυλάσσονταν τα προσωπικά αντικείμενα των υπαλλήλων διάφορων καταστημάτων και χώρων εργασίας και αφαιρούσε προσωπικά αντικείμενα, πορτοφόλια, τραπεζικές κάρτες και χρηματικά ποσά.

Πώς δρούσε

Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις, αφού έμπαινε στο κατάστημα σαν πελάτης αφαιρούσε χρηματικά ποσά από τις ταμειακές μηχανές με τη μέθοδο της απασχόλησης.

Μετά από αναζητήσεις αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν. Μάλιστα κατά τη σύλληψή του στην κατοχή του βρέθηκε 0,5 γραμμ. κοκαΐνης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Αναδρομικά έως 3.500 ευρώ και αυξήσεις συντάξεων: Ποιοι πληρώνονται

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία