police
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι η οικογένεια της 43χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στη Σαλαμίνα

Την απώλεια της 43χρονης Γεωργίας προσπαθεί να συνειδητοποιήσει η οικογένειά της στη Σαλαμίνα.

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα δολοφονήθηκε από τον 71χρονο σύζυγό της, το πρωί της Τρίτης 5 Δεκεμβρίου.

Τι ανέφερε η αδερφή της 43χρονης

Η αδερφή της 43χρονης, σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά τη δολοφονία της, παραχώρησε συνέντευξη και όπως ανέφερε, 1,5 χρόνο που η Γεωργία έμενε στο νησί δεν την είδε χτυπημένη.

Ειδικότερα, ερωτώμενη για το αν γνώριζε τα προβλήματα που υπήρχαν στο σπίτι του θύματος, είπε: «Νόμιζα ότι την ήξερα, θα έλεγα ότι μπορώ να βάλω το χέρι μου στη φωτιά. Αναρωτιέμαι αυτοί που άκουγαν και εμείς δεν γνωρίζαμε γιατί δεν ενημερώθηκε η οικογένεια. Φαντάζονταν ότι ξέραμε; Έχει παγώσει όλη μου η ζωή. Δεν ξέρω για ποιον λόγο δεν μίλησε κανείς. Ενάμιση χρόνο που έμενε η αδερφή μου στη Σαλαμίνα δεν την είδα χτυπημένη».

Στη συνέχεια, μιλώντας για τον 71χρονο γυναικοκτόνο, τόνισε στο TLive ότι «δεν μπορεί να πει ότι ήταν και η καλύτερη επιλογή για την αδερφή της. Φαινόταν χαμηλών τόνων», ενώ σημείωσε ότι «όλο μας το ενδιαφέρον ήταν καθαρά στο βιοποριστικό και η άρνησή του να δουλέψει ή να βγάλει μια σύνταξη. Περιστασιακά εργαζόταν και ζούσε στην πλάτη της αδερφής μου τον τελευταίο 1,5 χρόνο».

«Η αδερφή μου, μου είχε πει την τελευταία εβδομάδα ότι είχαν κάποιες αντιπαραθέσεις, αλλά όχι καβγά», συμπλήρωσε η ίδια.

Το παιδί της 43χρονης δεν γνωρίζει

Παράλληλα, μίλησε και για τον ανιψιό της, ο οποίος πλέον μένει με τον πατέρα του. Όπως είπε, το παιδί δεν γνωρίζει ακόμα ότι η μαμά του δεν ζει, με τον πατέρα του, τη θεία του και τη γιαγιά του να ακολουθούν τις οδηγίες των ειδικών, σύμφωνα με το in.gr.

«Περίμενε να φύγει το παιδί για να τη σκοτώσει. Δεν είχε πάει σχολείο ήταν λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι. Οι ψυχολόγοι δεν έχουν μιλήσει ακόμα στο παιδί, αυτά θέλουν μια διαδικασία που ίσως πάρει χρόνο. Έχουμε μόνο τη μαρτυρία. Απ’ ότι έχω εικόνα το παιδί δεν γνωρίζει. Δεν θέλαμε να το ταράξουμε με ερωτήσεις. Γιατί ακόμα αυτό θα τον ταράξει. Ακολουθούμε κοινή γραμμή όπως αν ζούσε η αδερφή μου. Δεν φοράμε μαύρα, είμαστε κανονικοί όλοι», δήλωσε.

Και πρόσθεσε: «Του είπαμε ότι η μαμά έχει πάει μια εκδρομή, μίλησε με τον μπαμπά του. Η γραμμή είναι να του πουν ότι η μαμά λείπει μέχρι να μπορέσουν να του πουν αυτά που πρέπει να του πουν και εμείς ακολουθούμε κατά γράμμα. Θεωρώ ότι το παιδί έχει καταλάβει αλλά δεν έχω κάποια απόδειξη και δεν τολμάω να προσπαθήσω να τον ρωτήσω να μου το επιβεβαιώσει».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα