σαλαμινα
Οργή για τον δράστη – Χωρίς ίχνος μεταμέλειας για τη δολοφονία

Αποτροπιασμό προκαλεί ένα βίντεο που έρχεται στη δημοσιότητα, που δείχνει τον 71χρονο, να πίνει καφέ μετά τη γυναικοκτονία της συντρόφου του στη Σαλαμίνα.

Το βίντεο που δημοσιεύει το Star, δείχνει τον 71χρονο σε καφετέρια στο Κερατσίνι –όπου και τελικά συνελήφθη- να πίνει τον καφέ του με φίλους του, σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Μόλις πριν από λίγο είχε πυροβολήσει με καραμπίνα τη 43χρονη σύντροφό του και μητέρα ενός παιδιού.

Μάλιστα, είχε πάρει μαζί του και το κινητό της 43χρονης, το οποίο είχε βάλει να φορτίζει και το είχε αφήσει στην καφετέρια, ενώ ο ίδιος έφυγε.

Τον ίδιο κυνισμό επέδειξε και στην ομολογία του. «Ήταν με άλλον, τρελάθηκα και αποφάσισα να τη σκοτώσω» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο γυναικοκτόνος εμφανίστηκε ιδιαίτερα κυνικός προανακριτικά και χωρίς κανένα ίχνος μεταμέλειας για το έγκλημα.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αυτοκινητα
Υποχρεωτική η ετήσια έκδοση Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων από ΚΤΕΟ
Τέλος η έκδοση από συνεργεία – Τι προβλέπει το νομοσχέδιο του Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και ποιες είναι οι κυρώσεις για τους οδηγούς
Υποχρεωτική η ετήσια έκδοση Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων από ΚΤΕΟ
Εκπαιδευτικοί
Σφοδρή αντίδραση εκπαιδευτικών στο Μαρούσι: «Κάλυψη όλων των κενών τώρα – Όχι σε συγχωνεύσεις και μετακινήσεις»
Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αμαρουσίου καταγγέλλει αντιπαιδαγωγικές πρακτικές του ΥΠΑΙΘΑ και της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας,...
Σφοδρή αντίδραση εκπαιδευτικών στο Μαρούσι: «Κάλυψη όλων των κενών τώρα – Όχι σε συγχωνεύσεις και μετακινήσεις»
Γιάννη Παναγόπουλου
Πολυτελής βίλα του προέδρου της ΓΣΕΕ στην Αρκαδία στο μικροσκόπιο των Αρχών
Οικονομική έρευνα για την περιουσία του Γιάννης Παναγόπουλος – Δέσμευση λογαριασμών και υπόνοιες για διασπάθιση εκατομμυρίων ευρώ
Πολυτελής βίλα του προέδρου της ΓΣΕΕ στην Αρκαδία στο μικροσκόπιο των Αρχών