Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα
INTIME NEWS/ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
«Για να πάει να ζητήσει βοήθεια την Παρασκευή, σημαίνει ότι είχε φτάσει στο απροχώρητο»

Η 43χρονη της είχε πάρει απόφαση να διακόψει τη σχέση της με τον 71χρονο σύντροφό της, είπε στο Mega η αδερφή του θύματος της γυναικοκτονίας στη Σαλαμίνα.

Στη συνέχεια, είπε πως ο 71χρονος αρνούνταν κατηγορηματικά να δουλέψει, αλλά και πως «είχε βολευτεί στο σπίτι και δεν ήθελε να φύγει με τίποτα». Η αδερφή της 43χρονης, αναφέρθηκε στον αγώνα που έδινε για να μεγαλώσει το παιδί της: «Με αγώνα μεγάλωνε το παιδί της. Το μόνο που σκέφτομαι είναι η μητέρα μου που αντίκρισε αυτό το θέαμα. Αυτή βρήκε την αδερφή μου. Και αυτό το παιδί που θα μείνει ξεκρέμαστο σε μια πολύ δύσκολη φάση της ζωής του».

Ερωτώμενη αν η ίδια είχε αντίληψη των προστριβών του ζευγαριού, τόνισε: «Εγώ με τη μητέρα μου δεν είχαμε κάποια εικόνα. Προφανώς ντρεπόταν; Δεν θα το έλεγε προς τα έξω ακόμα και αν κακοποιούνταν. Δεν μας είχε ενημερώσει για τη σοβαρότητα της κατάστασης».

Παράλληλα σημειώνει πως αν και η 43χρονη θέλησε να κάνει καταγγελία από το βράδυ της Παρασκευής, όταν ο 71χρονος την ξυλοκόπησε προκαλώντας της πρόβλημα στο πόδι, η αστυνομία δεν είχε περιπολικό διαθέσιμο για να την μεταφέρει και η καταγγελία έγινε το πρωί του Σαββάτου.

«Για να πάει να ζητήσει βοήθεια την Παρασκευή, σημαίνει ότι είχε φτάσει στο απροχώρητο. Πήραν την Αστυνομία. Δεν είχαν περιπολικό, δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι και έπρεπε να πάει η ίδια να κάνει την καταγγελία.

Προσπάθησε να κάνει την καταγγελία το βράδυ της Παρασκευής. Τους είπε ότι δεν μπορώ να περπατήσω. Δεν ξέρω αν ήταν σπασμένο το πόδι, σίγουρα υπήρχε κάποιο ράγισμα. Σε πρώτη φάση θα δινόταν κατάθεση, ώστε να κινηθεί η διαδικασία, έγινε το Σάββατο το πρωί».

Η αδερφή του θύματος, ανέφερε ακόμα ότι ο 71χρονος δεν χτύπησε το παιδί: «Από ό,τι μου είχε πει η αδερφή μου το παιδί δεν το χτύπησε. Ήταν όμως μπροστά στο σκηνικό. Φυσικά δεν το πείραξε και τη Δευτέρα γιατί την ώρα που έβγαζε το παιδί για να πάρει το ταξί να πάει στο ειδικό σχολείο, ήταν εκεί αυτός. Άφησε το παιδί να φύγει και μετά έγινε ό,τι έγινε».

Σύμφωνα με την ίδια, τα προβλήματα στο ζευγάρι είχαν ξεκινήσει καθώς ο 71χρονος αρνούνταν να δουλέψει και συντηρούνταν με τα χρήματα της 43χρονης, αλλά και τη βοήθεια της μητέρας και της αδερφής της.

«Επτά χρόνια υπήρχε στη ζωή της, τον γνώρισα καλύτερα τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Δεν είχα εγώ λόγο στις προσωπικές επιλογές το μελανό σημείο που υπήρχε ήταν το γεγονός ότι δεν είχε δουλειά. Ζούσαν από τα πενιχρά έσοδα της αδερφής μου και τη βοήθεια τη δική μου και της μητέρας μου. Δουλειά μόνο όταν τον καλούσε κάποιος θα πήγαινε. Τα έσοδα που είχε και αυτά δεν τα διέθετε καν στο σπίτι.

Μας άκουσε, ίσως και να είχε κουραστεί, έκανε προσπάθειες να του μιλήσει για να λήξει. Τις τελευταίες ημέρες προφανώς είχε ξεφύγει η κατάσταση. Της είπα να την πάρουμε στο σπίτι πριν γίνει το περιστατικό. Του είχε πει ότι από τη στιγμή που δεν εργάζεσαι δεν μπορεί να συνεχιστεί η κατάσταση. Αυτό ήταν το βασικό θέμα τους τελευταίους μήνες, αρνούνταν να δουλέψει. Είχε μάθει σε μια κατάσταση είχε βολευτεί σε ένα σπίτι και δεν ήθελε να φύγει με τίποτα».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εκπαιδευτικοί: Νέος υπολογισμός της μισθοδοσίας από 1 Μαρτίου λόγω τροποποίησης φόρου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 1/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

mathimatika
Μαθηματικά Γυμνασίου: Νέα σημαντική οδηγία για τη διδασκαλία τους
Το μάθημα των μαθηματικών σε όλες τις τάξεις του Γυμνασίου είναι ενιαίο και αδιαίρετο που σημαίνει ότι δεν αποτελούν κλάδους το Μέρος Α (Άλγεβρα) και...
Μαθηματικά Γυμνασίου: Νέα σημαντική οδηγία για τη διδασκαλία τους
Σακελλαροπούλου (2)
Τέμπη-Σακελλαροπούλου: «Η οδύνη παραμένει αμείωτη και τα ερωτήματα δίχως απάντηση»
Η δήλωση της Προέδρου της Δημοκρατίας για την μαύρη επέτειο του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη
Τέμπη-Σακελλαροπούλου: «Η οδύνη παραμένει αμείωτη και τα ερωτήματα δίχως απάντηση»