Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα
INTIME NEWS/ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
Οι αστυνομικοί αναζήτησαν στο αρχείο τα στοιχεία του, φαινόταν ότι ο 71χρονος είχε λευκό ποινικό μητρώο. Και αυτό, γιατί -σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής- είχε δύο ταυτότητες που ήταν ενεργές

Σε αποκαλύψεις για τον 71χρονο που σκότωσε την 43χρονη σύντροφο του στη Σαλαμίνα, προχώρησε η εκπομπή “Tlive”, αναφορικά με το τι έκρυβε ο δράστης της γυναικοκτονίας. 

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή για τον δράστη της γυναικοκτονίας στη Σαλαμίνα, σε βάρος του 71χρονου υπήρχε από το 2013 καταδίκη σε βάρος του για ενδοοικογενειακή βία, όταν τον είχε μηνύσει μία άλλη γυναίκα. Τότε, του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενάμιση χρόνου, με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε τίποτα και πως το δικαστήριο έγινε ερήμην του. 

Ωστόσο, όταν οι αστυνομικοί αναζήτησαν στο αρχείο τα στοιχεία του, φαινόταν ότι ο 71χρονος είχε λευκό ποινικό μητρώο. Και αυτό, γιατί -σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής- είχε δύο ταυτότητες που ήταν ενεργές.

Το 1972 άλλαξε το όνομα του από μουσουλμανικό σε ελληνικό και το 1983 άλλαξε το επίθετο του, επίσης από μουσουλμανικό σε ελληνικό. Το 2009 δήλωσε απώλεια ταυτότητας, αλλά τότε δεν διασταυρώθηκαν τα στοιχεία της παλιάς του ταυτότητας με τη νέα και αυτός είναι ο λόγος που εμφανίζεται λευκό το ποινικό του μητρώο.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 1/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

paidi arrosto koronoios gripi
Γιατί επανέρχονται ξεχασμένες παιδικές ασθένειες, όπως η ιλαρά και ο κοκκύτης
Ιλαρά, κοκκύτης, σοβαρά περιστατικά μηνιγγίτιδας. Πώς γίνεται ασθένειες που προλαμβάνονται με τον παιδικό εμβολιασμό να είναι σε εξάρση
Γιατί επανέρχονται ξεχασμένες παιδικές ασθένειες, όπως η ιλαρά και ο κοκκύτης