νοσοκομειο
Ο ανακριτής αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερος ο νοσηλευτής που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ασθενούς

Στον 51χρονο νοσηλευτή, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση γυναίκας ασθενή, είχε ασκηθεί ήδη από την Τρίτη ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα, για κατάχρηση σε γενετήσια πράξη, ενέργεια ισοδύναμη του βιασμού, σύμφωνα με το temponews.gr, κι αυτό επειδή η επιζώσα περιέρχεται σε κατάσταση, που δεν μπορεί να αντιδράσει.

Σήμερα, λοιπόν, μετά την απολογία του ο κατηγορούμενος νοσηλευτής αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της παρουσίας στο αστυνομικό τμήμα δύο φορές το μήνα. Παράλληλα του επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση ύψους 3000 ευρώ.

Το ιστορικό της υπόθεσης της καταγγελίας για σεξουαλική παρενόχληση 

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο νοσηλευτής προχώρησε σε πράξη σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος γυναίκας ασθενή, στο τμήμα των Επειγόντων του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας». Το περιστατικό ανέφερε στην αστυνομία γυναίκα γιατρός, η οποία παρείχε και λεπτομέρειες για τη φερόμενη ως τελεσθείσα πράξη στη διάρκεια της νυχτερινής βάρδιας.

Στη συνέχεια, αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών προσήγαγαν τον νοσηλευτή στο αστυνομικό μέγαρο. Σύμφωνα τοπικά μέσα, o διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης διέταξε ήδη τη διενέργεια ΕΔΕ μετά την καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κλείσε το WiFi τώρα»: Γιατί οι ειδικοί απαγορεύουν να το έχεις ανοιχτό εκτός σπιτιού

Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ για το Πάσχα – Μέχρι πότε οι αιτήσεις

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

dieythyntis_2.jpg
Όταν η διοίκηση των σχολείων μετατρέπεται σε «πεδίο πειθαρχικών διώξεων»
Οι καθαιρέσεις διευθυντών σχολείων και προϊσταμένων νηπιαγωγείων και το μήνυμα που στέλνουν στην εκπαιδευτική κοινότητα
Όταν η διοίκηση των σχολείων μετατρέπεται σε «πεδίο πειθαρχικών διώξεων»
ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΠΑΣΟΚ
Ποιος Διευθυντής Εκπαίδευσης που έχει καταγγελθεί πολλές φορές από τους εκπαιδευτικούς φορείς ήταν υποψήφιος στις εκλογές αντιπροσώπων του ΠΑΣΟΚ;
Αλήθεια με αυτά τα στελέχη θα έρθει η πολιτική αλλαγή;
Ποιος Διευθυντής Εκπαίδευσης που έχει καταγγελθεί πολλές φορές από τους εκπαιδευτικούς φορείς ήταν υποψήφιος στις εκλογές αντιπροσώπων του ΠΑΣΟΚ;