reizan
Συγκλονιστική αποκάλυψη από την Άννα Ρεζάν - «Βιάστηκα δύο φορές στα 18»

Η ηθοποιός, τραγουδίστρια και μοντέλο μίλησε πρώτη φορά για τους βιασμούς της.

Kαλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Στούντιο 4» βρέθηκε η ηθοποιός, σκηνοθέτης, μουσικός και μοντέλο Άννα Ρεζάν και μεταξύ άλλων προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση.

Συγκεκριμένα, είπε για τα περιστατικά που συνέβησαν στην Ελλάδα όταν βρισκόταν στην ηλικία των 18: «Είμαι και γω ένα κομμάτι του metoo, το οποίο θέλω να πω ότι στην Αμερική είναι πολύ πιο light από ότι εδώ. Σε μένα συνέβησαν άσχημα πράγματα στην Ελλάδα, δεν έχω μιλήσει ποτέ και δεν ξέρω αν θα ήταν τώρα η πρώτη φορά που θα έλεγα κάτι. Απλά σίγουρα έχω μιλήσει πολύ για την κακοποίηση σε συνεντεύξεις και για το γεγονός ότι θεραπεύεται, οπότε αυτός είναι και ο λόγος που με ενδιαφέρει όταν αναφέρομαι σε κάτι τέτοιο. Γιατί η κακοποιητική συμπεριφορά μετά δημιουργεί πάρα πολλά θέματα».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε η ηθοποιός και τραγουδίστρια: «Το δικό μου κομμάτι το έχω ήδη θεραπεύσει και πιστεύω ότι ευρύτερα πρέπει να αποδοθεί μια δικαιοσύνη. Εγώ όμως τότε δεν έκανα κάτι γιατί κατ’ αρχάς δεν ήθελα η μητέρα μου να κάνει φόνο. Να το θέσω έτσι; Μετά όμως κατάλαβα, όταν είπε η Σοφία Μουτίδου "καλά οι άλλοι δεν έχουν μανάδες;", ότι αν μπορείς να βοηθήσεις τον οποιοδήποτε άνθρωπο που μας ακούει με το να του πεις ότι "ναι, το πέρασα και το ξεπέρασα", πρέπει να το κάνεις».
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μάθε τι σημαίνει το όνομά σου στα αρχαία ελληνικά

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα