Ναρκωτικά
Τι κατέθεσε η μητέρα της 16χρονης

Ψυχολογική πίεση για να μην γυρίζει στο σπίτι της ασκούσαν τα μέλη της συμμορίας στον Βύρωνα που έδωσαν από ναρκωτικά στην 16χρονη, σύμφωνα με την κατάθεση της μητέρας της.

Σύμφωνα με όσα μέχρι στιγμής έχουν γίνει γνωστά, η 16χρονη κοπέλα είχε μπλεχτεί στα δίχτυα του κυκλώματος και σύμφωνα με τις μαρτυρίες των φίλων και της μητέρας της δεν μπορούσε να ξεφύγει.

«Με έχουν ειρωνευτεί τηλεφωνικά, όταν την έψαχνα να την βρω πού είναι και ήξερα ότι την κρατούσαν και μιλούσαν αυτοί στο τηλέφωνο για εκείνη. Γνωρίζω ότι ενώ η κόρη μου πολλές φορές ήθελε να έρθει σπίτι, όταν ήταν με αυτούς. Της ασκούσαν ψυχολογική πίεση και δεν την άφηναν να γυρίσει παρά τη θέληση της. Πάντα ξέρω ότι την ανάγκαζαν να μιλάει μαζί μου σε ανοιχτή ακρόαση και την καθοδηγούσαν τι θα πει», φέρεται να έχει πει χαρακτηριστικά η μητέρα της ανήλικης σε κατάθεσή της.

Όπως αναφέρει στην κατάθεσή της η μητέρα του κοριτσιού, τα μέλη της συμμορίας αρκετές φορές καθοδηγούσαν την 16χρονη στο πώς θα συμπεριφερθεί αλλά ακόμα και στο πώς θα μιλήσει στη μητέρα της.

Επίσης, πληροφορίες του protothema.gr αναφέρουν ότι η μητέρα της 16χρονης κατανομάζει στην κατάθεσή της τρία πρόσωπα που έσπρωξαν την κόρη της στο κόσμο των ναρκωτικών και προσπάθησαν με κάθε τρόπο να την εγκλωβίσουν σε ένα αδιέξοδο που οι ίδιοι κατάφεραν να δημιουργήσουν με τις μεθόδους τους. Πρόκειται για τα πρόσωπα που την προμήθευαν με ναρκωτικές ουσίες, σύμφωνα πάντα με την κατάθεση της μητέρας.

Σε άλλο σημείο της κατάθεσης της, η μητέρα της 16χρονης αναφέρει ότι οι κατηγορούμενοι χρησιμοποιούσαν την κόρη της ως πειραματόζωο, για να δοκιμάζουν, δηλαδή, πάνω της διάφορες μίξεις ναρκωτικών με αποτέλεσμα να την κάνουν υποχείριο τους.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκπαιδευτικος
Αυτοδίκαιη αργία στους εκπαιδευτικούς και στο Δημόσιο: πότε επιβάλλεται, πότε όχι και γιατί δεν είναι «απλή υπόθεση»
Πότε ένας εκπαιδευτικός ή ένας δημόσιος υπάλληλος τίθεται αυτομάτως εκτός υπηρεσίας – Τι προβλέπει ο νέος νόμος για την αυτοδίκαιη αργία
Αυτοδίκαιη αργία στους εκπαιδευτικούς και στο Δημόσιο: πότε επιβάλλεται, πότε όχι και γιατί δεν είναι «απλή υπόθεση»
axiologisi-ekpaideftikon
Σχολεία: Αλλαγές στην αξιολόγηση των εκπαιδευτικών ώστε να συνδεθεί άμεσα με δείκτες ποιότητας, λειτουργικότητας και αποτελεσματικότητας
Aρχίζει η αξιολόγηση και των μονίμων εκπαιδευτικών σε πολλές περιοχές ανά την Ελλάδα - Στόχος του υπουργείου Παιδείας είναι να αυξηθούν οι σχολικοί...
Σχολεία: Αλλαγές στην αξιολόγηση των εκπαιδευτικών ώστε να συνδεθεί άμεσα με δείκτες ποιότητας, λειτουργικότητας και αποτελεσματικότητας