ΒΙΑΣΜΟΣ
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Δεν την άφηναν να μιλήσει στο τηλέφωνο με τη μητέρα της

Μάχη για τη ζωή της δίνει η 16χρονη, η οποία είναι εγκεφαλικά νεκρή μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών, στον Βύρωνα. Παράλληλα αποκαλύπτεται η δράση της σπείρας που την εκμεταλλευόταν, χρησιμοποιώντας την ακόμα και ως πειραματόζωο για δοκιμές νέων ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η Μίνα Καραμήτρου στο Open, η ανήλικη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κώμα από υπερβολική χρήση ναρκωτικών και έτσι ξεκίνησε να ξετυλίγεται ένα κουβάρι για να φτάσουν οι Αρχές στη σύλληψη μιας συμμορίας έξι ατόμων, ανάμεσά τους και δύο ανήλικοι, οι οποίοι εμπορεύονταν ηρωίνη, χασίς, σίσα και άλλα ναρκωτικά.

Εκτός από την μονοκατοικία στον Βύρωνα, μετά από έρευνα των αρχών εντοπίστηκε και μία μισογκρεμισμένη κατοικία στη Γλυφάδα, όπου έκρυβαν τις ποσότητες ναρκωτικών.

Σύμφωνα με στοιχεία που προκύπτουν από τη δικογραφία και την κατάθεση της μητέρας της κοπέλας, οι έμποροι ναρκωτικών δεν άφηναν την ανήλικη ούτε να χρησιμοποιεί το κινητό τηλέφωνό της.

Τι ισχυρίζεται η μητέρα της

Η μητέρα της 16χρονης ισχυρίστηκε ότι της ασκούσαν μεγάλη ψυχολογική πίεση, ενώ όπως είπε όταν έπαιρνε τηλέφωνο το παιδί της, το σήκωνε πολλές φορές ο έμπορος ή κάποιος από την υπόλοιπη παρέα της κόρης της, που επίσης είχε μπλέξει στα δίχτυα της συμμορίας και δεν έδιναν ούτε το τηλέφωνο, για να μιλήσει η μητέρα με το παιδί, λέγοντάς της ότι η 16χρονη είναι μια χαρά.

Στη δικογραφία υπάρχουν καταθέσεις και των υπολοίπων παιδιών της παρέας της 16χρονης, που περιγράφουν πώς την βρήκαν σε κωματώδη κατάσταση και πώς άρχισαν να ανταλλάσσουν μηνύματα μεταξύ τους για την κατάσταση που είναι και τι πρέπει να κάνουν.

Ένα από τα παιδιά περιέγραψε πώς γινόταν η προμήθεια των ναρκωτικών και πώς όταν ειδοποίησαν κάποιον από τους μεγαλύτερους για το τι είχε συμβεί, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να ρωτήσει εάν υπάρχουν και άλλες ποσότητες ναρκωτικών μέσα στο σπίτι και πώς πρέπει να τις κρύψουν.

Σοκάρει το γεγονός ότι ακόμα και όταν ήθελαν να δοκιμάσουν τα ναρκωτικά, χρησιμοποιούσαν την 16χρονη ως πειραματόζωο.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ρεύμα: Η ηλεκτρική συσκευή που μπορεί να καίει όσο 65 ψυγεία μαζί

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Γνωρίζετε τι σημαίνει η λέξη «σωμασκία»;

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκδηλωση
Το Γυμνάσιο Κρεμαστής Ρόδου λέει ΟΧΙ στη βία κατά των γυναικών!!!
Όλο αυτό το υλικό το παρουσίασαν την Τρίτη 26 Μάϊου στα πλαίσια του 1ου Μαθητικού Φεστιβάλ του σχολείου τους στους γονείς τους και στην τοπική...
Το Γυμνάσιο Κρεμαστής Ρόδου λέει ΟΧΙ στη βία κατά των γυναικών!!!
Η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Δόμνα Μιχαηλίδου
Δόμνα Μιχαηλίδου: Ποιοι δικαιούνται το νέο επίδομα έως 800 ευρώ τον μήνα
Η καταληκτική ημερομηνία για τις αιτήσεις στο «Σπίτι μου 2» και το σχέδιο για να μη χαθούν οι εγκεκριμένες επιδοτήσεις
Δόμνα Μιχαηλίδου: Ποιοι δικαιούνται το νέο επίδομα έως 800 ευρώ τον μήνα
απθ
ΑΠΘ: Δημόσια παρέμβαση τριών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης για το ΑΧΕΠΑ
Εκφράζουν ενστάσεις για τον τρόπο εισαγωγής του σχεδίου δημιουργίας του «Αριστοτέλειου Βιοϊατρικού Κέντρου»
ΑΠΘ: Δημόσια παρέμβαση τριών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης για το ΑΧΕΠΑ