ΒΙΑΣΜΟΣ
Δεν την άφηναν να μιλήσει στο τηλέφωνο με τη μητέρα της

Μάχη για τη ζωή της δίνει η 16χρονη, η οποία είναι εγκεφαλικά νεκρή μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών, στον Βύρωνα. Παράλληλα αποκαλύπτεται η δράση της σπείρας που την εκμεταλλευόταν, χρησιμοποιώντας την ακόμα και ως πειραματόζωο για δοκιμές νέων ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η Μίνα Καραμήτρου στο Open, η ανήλικη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κώμα από υπερβολική χρήση ναρκωτικών και έτσι ξεκίνησε να ξετυλίγεται ένα κουβάρι για να φτάσουν οι Αρχές στη σύλληψη μιας συμμορίας έξι ατόμων, ανάμεσά τους και δύο ανήλικοι, οι οποίοι εμπορεύονταν ηρωίνη, χασίς, σίσα και άλλα ναρκωτικά.

Εκτός από την μονοκατοικία στον Βύρωνα, μετά από έρευνα των αρχών εντοπίστηκε και μία μισογκρεμισμένη κατοικία στη Γλυφάδα, όπου έκρυβαν τις ποσότητες ναρκωτικών.

Σύμφωνα με στοιχεία που προκύπτουν από τη δικογραφία και την κατάθεση της μητέρας της κοπέλας, οι έμποροι ναρκωτικών δεν άφηναν την ανήλικη ούτε να χρησιμοποιεί το κινητό τηλέφωνό της.

Τι ισχυρίζεται η μητέρα της

Η μητέρα της 16χρονης ισχυρίστηκε ότι της ασκούσαν μεγάλη ψυχολογική πίεση, ενώ όπως είπε όταν έπαιρνε τηλέφωνο το παιδί της, το σήκωνε πολλές φορές ο έμπορος ή κάποιος από την υπόλοιπη παρέα της κόρης της, που επίσης είχε μπλέξει στα δίχτυα της συμμορίας και δεν έδιναν ούτε το τηλέφωνο, για να μιλήσει η μητέρα με το παιδί, λέγοντάς της ότι η 16χρονη είναι μια χαρά.

Στη δικογραφία υπάρχουν καταθέσεις και των υπολοίπων παιδιών της παρέας της 16χρονης, που περιγράφουν πώς την βρήκαν σε κωματώδη κατάσταση και πώς άρχισαν να ανταλλάσσουν μηνύματα μεταξύ τους για την κατάσταση που είναι και τι πρέπει να κάνουν.

Ένα από τα παιδιά περιέγραψε πώς γινόταν η προμήθεια των ναρκωτικών και πώς όταν ειδοποίησαν κάποιον από τους μεγαλύτερους για το τι είχε συμβεί, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να ρωτήσει εάν υπάρχουν και άλλες ποσότητες ναρκωτικών μέσα στο σπίτι και πώς πρέπει να τις κρύψουν.

Σοκάρει το γεγονός ότι ακόμα και όταν ήθελαν να δοκιμάσουν τα ναρκωτικά, χρησιμοποιούσαν την 16χρονη ως πειραματόζωο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Μητσοτάκης ΔΕΘ
Η ανασκόπηση του Κυριάκου Μητσοτάκη: Τι σημειώνει για την εκπαίδευση
Τι σημείωσε για την εκπαίδευση ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με νέο μήνυμά του μέσα από από την καθιερωμένη κυριακάτικη ανασκόπηση.
Η ανασκόπηση του Κυριάκου Μητσοτάκη: Τι σημειώνει για την εκπαίδευση