Θρήνος μετά το δυστύχημα με θύμα 4 μηνών βρέφος
Το χρονικό του τροχαίου δυστυχήματος στον Βόλο

Θρήνος επικρατεί στον Βόλο μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε και στοίχισε τη ζωή σε ένα βρέφος 4 μηνών.

Όλα έγιναν κοντά σε κατάστημα εστίασης επί της οδού Αντωνοπούλου. Στο σημείο είχαν φτάσει ο 53 χρονών παππούς με τη γυναίκα του και μετά από λίγο έφτασαν η κόρη, ο γαμπρός και η μόλις 4 μηνών εγγονή του.

Θέλοντας να βοηθήσει διέσχισε την οδό Ιάσονος, πήγε το μωρό χωρίς το καρότσι του και προσπάθησε να επιστρέψει με τον ίδιο τρόπο, διασχίζοντας την Ιάσονος στο ύψος με την Αντωνοπούλου.

Δυστυχώς, ο 53χρονος μαζί με μωρό παρασύρθηκαν από διερχόμενη μηχανή, μπροστά στα μάτια των συγγενών του.

Μετά το τροχαίο, η γιαγιά σε κατάσταση σοκ, πήρε αγκαλιά το βρέφος ενώ διερχόμενο ταξί τους μετέφερε στο νοσοκομείο Βόλου.

Στο νοσοκομείο έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να καταφέρουν να κρατηθεί στη ζωή το άτυχο βρέφος, ωστόσο δεν τα κατάφεραν και κατέληξε.

«Πετάχτηκε μπροστά μου» 

Ο οδηγός της μηχανής που παρέσυρε τον 53χρονο με το 4 μηνών βρέφος, ισχυρίστηκε ότι ο άντρας πετάχτηκε μπροστά του και ότι ο ίδιος έκανε ελιγμούς προκειμένου να αποφύγει το τροχαίο.

Ο ίδιος έμεινε τραυματισμένος στην άσφαλτο, ενώ η μηχανή χωρίς τον αναβάτη και εκινείτο για άλλα 70- 100 μέτρα από το σημείο του τραγικού συμβάντος.

Η κατηγορία που βαραίνει τον οδηγό είναι της επικίνδυνης οδήγησης καθώς σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, υπάρχει μάρτυρας που κατέθεσε ότι είδε τον αναβάτη της μηχανής να κάνει ελιγμούς επί της οδού Ιάσονος, πολύ πριν φτάσει στο μοιραίο σημείο του τροχαίου και με βάση το νέο ΠΚ και με το άρθρο 290 εδάφιο δ. εφόσον προέλθει θάνατος, η κατηγορία είναι κακουργηματική.

Στον οδηγό έγινε έλεγχος για κατανάλωση αλκοόλ, τα αποτελέσματα ωστόσο δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Ωστόσο μένει να αποδειχτεί εάν όντως είχαν προηγηθεί επικίνδυνοι ελιγμοί από τον οδηγό.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εθνικό Απολυτήριο: Τέλος στις Πανελλαδικές όπως τις ξέραμε - Τι αλλάζει

Το νέο σήμα που μπαίνει στους δρόμους – Τι σημαίνει η πινακίδα με το λουλούδι;

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γίωργος Τσίπρας
Γιώργος Τσίπρας: Αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ - Η επιστολή της παραίτησης του
Θεωρεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπόρεσε να ανασυγκροτηθεί μετά την εκλογική ήττα του 2023 και κατηγορεί την ηγεσία για αποφυγή απολογισμού
Γιώργος Τσίπρας: Αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ - Η επιστολή της παραίτησης του
ipourgeio_paideias
ΠΟΣΥΠ: Καμπανάκι για τις συνθήκες ασφαλείας των εργαζομένων στις περιφερειακές υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας
Προειδοποίηση ΠΟΣΥΠ: Κίνδυνος για ζωές στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης
ΠΟΣΥΠ: Καμπανάκι για τις συνθήκες ασφαλείας των εργαζομένων στις περιφερειακές υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας
Ελικόπτερο
Σύλληψη του κυβερνήτη του ελικοπτέρου που κατέπεσε στη Βουλιαγμένη – Έγκυος ανάμεσα στους διασωθέντες
O κυβερνήτης φέρεται να χειρίστηκε λανθασμένα το ελικόπτερο επιχειρώντας στροφή αριστερά – δηλαδή με τον άνεμο στην «πλάτη» του – αντί να κινηθεί...
Σύλληψη του κυβερνήτη του ελικοπτέρου που κατέπεσε στη Βουλιαγμένη – Έγκυος ανάμεσα στους διασωθέντες
Σιβιτανίδειος Σχολή
Καταγγελία ΟΛΜΕ: «Διευθυντής της Σιβιτανιδείου στοχοποιεί εκπαιδευτικό μετά από αναφορά για παρατυπίες σε ευρωπαϊκά προγράμματα»
«Ο Διευθυντής ΕΠΑΛ της Σιβιτανιδείου «διακινεί δυσφημιστικές αναφορές για το πρόσωπο εκπαιδευτικού και γραμματέως της ΕΛΜΕΣΙ» - Τι καταγγέλλει η ΟΛΜΕ
Καταγγελία ΟΛΜΕ: «Διευθυντής της Σιβιτανιδείου στοχοποιεί εκπαιδευτικό μετά από αναφορά για παρατυπίες σε ευρωπαϊκά προγράμματα»