Θρήνος μετά το δυστύχημα με θύμα 4 μηνών βρέφος
Το χρονικό του τροχαίου δυστυχήματος στον Βόλο

Θρήνος επικρατεί στον Βόλο μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε και στοίχισε τη ζωή σε ένα βρέφος 4 μηνών.

Όλα έγιναν κοντά σε κατάστημα εστίασης επί της οδού Αντωνοπούλου. Στο σημείο είχαν φτάσει ο 53 χρονών παππούς με τη γυναίκα του και μετά από λίγο έφτασαν η κόρη, ο γαμπρός και η μόλις 4 μηνών εγγονή του.

Θέλοντας να βοηθήσει διέσχισε την οδό Ιάσονος, πήγε το μωρό χωρίς το καρότσι του και προσπάθησε να επιστρέψει με τον ίδιο τρόπο, διασχίζοντας την Ιάσονος στο ύψος με την Αντωνοπούλου.

Δυστυχώς, ο 53χρονος μαζί με μωρό παρασύρθηκαν από διερχόμενη μηχανή, μπροστά στα μάτια των συγγενών του.

Μετά το τροχαίο, η γιαγιά σε κατάσταση σοκ, πήρε αγκαλιά το βρέφος ενώ διερχόμενο ταξί τους μετέφερε στο νοσοκομείο Βόλου.

Στο νοσοκομείο έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να καταφέρουν να κρατηθεί στη ζωή το άτυχο βρέφος, ωστόσο δεν τα κατάφεραν και κατέληξε.

«Πετάχτηκε μπροστά μου» 

Ο οδηγός της μηχανής που παρέσυρε τον 53χρονο με το 4 μηνών βρέφος, ισχυρίστηκε ότι ο άντρας πετάχτηκε μπροστά του και ότι ο ίδιος έκανε ελιγμούς προκειμένου να αποφύγει το τροχαίο.

Ο ίδιος έμεινε τραυματισμένος στην άσφαλτο, ενώ η μηχανή χωρίς τον αναβάτη και εκινείτο για άλλα 70- 100 μέτρα από το σημείο του τραγικού συμβάντος.

Η κατηγορία που βαραίνει τον οδηγό είναι της επικίνδυνης οδήγησης καθώς σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, υπάρχει μάρτυρας που κατέθεσε ότι είδε τον αναβάτη της μηχανής να κάνει ελιγμούς επί της οδού Ιάσονος, πολύ πριν φτάσει στο μοιραίο σημείο του τροχαίου και με βάση το νέο ΠΚ και με το άρθρο 290 εδάφιο δ. εφόσον προέλθει θάνατος, η κατηγορία είναι κακουργηματική.

Στον οδηγό έγινε έλεγχος για κατανάλωση αλκοόλ, τα αποτελέσματα ωστόσο δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Ωστόσο μένει να αποδειχτεί εάν όντως είχαν προηγηθεί επικίνδυνοι ελιγμοί από τον οδηγό.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τν ιεπ
Τεχνητή Νοημοσύνη στην Εκπαίδευση: «Sold out» μέσα σε 4 ώρες οι 750 θέσεις για τις ημερίδες του ΙΕΠ! - Θα μεταδοθούν ζωντανά
Η πρώτη ημερίδα θα μεταδοθεί ζωντανά σήμερα το απόγευμα και ώρα 17:00-19:00
Τεχνητή Νοημοσύνη στην Εκπαίδευση: «Sold out» μέσα σε 4 ώρες οι 750 θέσεις για τις ημερίδες του ΙΕΠ! - Θα μεταδοθούν ζωντανά