ξυλοδαρμός
Αποτροπιασμό προκαλεί βίντεο με αστυνομικούς να χτυπάνε βίαια άτομο στη πλατεία Βικτωρίας, το οποίο έχουν ακινητοποιήσει και βρίσκεται στο έδαφος. Κατεπείγουσα διοικητική έρευνα διατάχθηκε μετά το σάλο.

Νέες καταγγελίες για άκρατη αστυνομική βία κατά διαδηλωτή μετά την αντιφασιστική πορεία στα Πευκάκια, ενώ ακόμη εκκρεμμούν οι απαντήσεις για τον τραυματισμό της 16χρονης στο Νέο Ηράκλειο με αρκετούς να καταγγέλλουν ότι προήλθε από χτύπημα αστυνομικού ομάδας ΟΠΚΕ.

Με το οπτικοακουστικό υλικό που συνοδεύει τις καταγγελίες και διακινείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να σοκάρει σε ότι αφορά την συμπεριφορά των ένστολων, το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ διέταξε κατεπείγουσα διοικητική έρευνα για το περιστατικό. 

Βίντεο που κυκλοφορεί στα social media καταγράφει αστυνομικούς να χτυπούν βίαια νεαρό άτομο το οποίο έχουν ακινητοποιήσει και βρίσκεται στο έδαφος.

Τον άγριο ξυλοδαρμό καταγγέλλουν στα κοινωνικά δίκτυα σχολιάζοντας μάλιστα δηκτικά ότι την ίδια ώρα οι ακροδεξιοί που επιτέθηκαν άγρια σε αντιφασίστες στο Μοναστηράκι έφυγαν ανενόχλητοι.

 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μάθε τι σημαίνει το όνομά σου στα αρχαία ελληνικά

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα