skiadaresis
«Δεν αισθάνομαι περήφανος για τον κόσμο που θα αφήσω στα παιδιά μου», είπε σε συνέντευξή του ο Γ. Σκιαδαρέσης

O Γεράσιμος Σκιαδαρέσης έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου, τις κόρες του, αλλά και τα επαγγελματικά του σχέδια.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» κι αρχικά, ανέφερε για τις δηλώσεις του δήμαρχου Βόλου: «Με θλίβει αυτό και με θλίβει ακόμα περισσότεροι για τους ανθρώπους που τον χειροκροτούν και δεν βλέπουν ποιον και τι χειροκροτούν».

«Πιθανόν εντυπωσιάζονται από μία επιδερμική επίδειξη έργων που κάνει ο Μπέος, αλλά δεν βλέπουν ότι δεν έχει σημασία το να έχεις μία καλή γλαστρούλα έξω από το σπίτι σου, αλλά να κάνεις έργα υποδομής ή να αντιμετωπίζεις την ζωή διαφορετικά. Τι να κάνουμε είμαι και εγώ μέσα στους "φλώρους" και στις "λουλούδες". Δεν τον ενδιαφέρει και δεν τους ενδιαφέρει η άποψή μας. Ψάχνω να βρω τις δικές μου ευθύνες και ποιες οι δυνατότητές μου. Όλοι έχουμε ευθύνη για τέτοια φαινόμενα», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός μίλησε για τις κόρες του, με τις οποίες όπως είπε, έχει μια πολύ καλή σχέση, σχεδόν φιλική.

«Μιλάμε, όπως μιλάω με φίλους μου. Βλέπουν και κρίνουν πράγματα. Αισθάνομαι ενοχή ως εκπρόσωπος μίας γενιάς, που δεν τους έδωσα ελπίδα για έναν κόσμο λίγο καλύτερο. Η μητέρα μου μου έδωσε έναν κόσμο λίγο καλύτερο, εγώ δεν αισθάνομαι περήφανος για αυτό που δίνω στα παιδιά μου», παραδέχτηκε.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μίλησε και για το Milky Way, όπου θα συμμετάσχει. «Η τέχνη δεν μπορεί να αλλάξει τον κόσμο, αλλά ότι μπόρεσε να γίνει μία τέτοια σειρά, με κάνει να αισθάνομαι χαρά και αισιοδοξία. Είναι μια σειρά που αξίζει να υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση», τόνισε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

προσφυγας
Είκοσι έξι χρονιά μετρά είδα ξανά τα ματιά του Κριμ, του πρόσφυγα μαθητή μου
Η διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Λαυρίου, η φιλόλογος Ρία Παπαμανώλη, και ο παλιός της μαθητής Καρίμ συναντήθηκαν ξανά στο σχολείο
Είκοσι έξι χρονιά μετρά είδα ξανά τα ματιά του Κριμ, του πρόσφυγα μαθητή μου