Βόας σε αυτοκίνητο
Αυτή είναι η νέα… μόδα στις κλοπές των αυτοκινήτων

Παλαιότερα η κλοπή ενός αυτοκινήτου ήταν εύκολη υπόθεση. Οι κλέφτες απλώς έκλεβαν ένα όχημα, το μετέφεραν σε κάποιο διαλυτήριο και στη συνέχεια πωλούσαν τα ανταλλακτικά του είτε μέσω του Διαδικτύου, είτε μέσω κάποια εμπορίας μεταχειρισμένων ανταλλακτικών με την οποία «συνεργάζονταν»!

Ωστόσο, σήμερα τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά, με τους κλέφτες πλέον να προτιμούν να «γδύνουν» τα αυτοκίνητα που τους ενδιαφέρουν εκεί που βρίσκονται σταθμευμένα παρά να διακινδυνεύσουν να τα μεταφέρουν ολόκληρα σε κάποια αποθήκη ή να τα πουλήσουν σε κάποια εμπορία μεταχειρισμένων ανταλλακτικών για πολύ λίγα χρήματα, καθώς κάποιος θα πρέπει να «εξαφανίσει» ολόκληρο το σασί (αμάξωμα).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι κλέφτες αυτοκινήτων προτιμούν να πωλούν στις εμπορίες μεταχειρισμένων ανταλλακτικών, εξαρτήματα ή ανταλλακτικά που είναι σε έλλειψη, ως καινούρια αποκομίζοντας με τον τρόπο αυτό περισσότερα χρήματα.

Ενδεικτική είναι η υπόθεση της πρώην παίκτριας του My Style Rocks, η οποία μπήκε στο αυτοκίνητό της όταν… συνειδητοποίησε πως λείπει το τιμόνι της.

Ο λόγος για την Μάιρα Καμαριώτη, η οποία μίλησε ζωντανά και στην εκπομπή T-Live, δηλώνοντας συγκλονισμένη ενώ όπως αναφέρει η ίδια, έπαθε σοκ όταν μπήκε στο αυτοκίνητό της στο Άλιμο και το βρήκε ανοιχτό και χωρίς τιμόνι.

«Βγαίνοντας από το κέντρο διασκέδασης, πηγαίνοντας στο αμάξι, βγάζω τα κλειδιά για να ξεκλειδώσω και βλέπω ότι ήδη είναι ξεκλείδωτο. Συνειδητοποιώ, όταν κάθισα στο αμάξι μου ότι λείπει το τιμόνι. Τα έχασα, έπαθα σοκ και δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Πήρα την οδική βοήθεια, πήρα την αστυνομία», είπε στην κάμερα του Alpha η Μάιρα Καμαριώτη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα