taxi
ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ / INTIME NEWS
Oδηγός ταξί κατηγορείται ότι βίασε 19χρονη που πήρε κούρσα

Οδηγός ταξί συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ. την Τρίτη 26/9, καθώς κατηγορείται για τον βιασμό 19χρονης στον Άγιο Στέφανο, το βράδυ της Κυριακής 17/9.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, μια 19χρονη και μια 22χρονη επιβιβάστηκαν σε ταξί στην πλατεία Δροσιάς, λίγο πριν από τις 12 το βράδυ της 17ης Σεπτεμβρίου, ώστε να τις μεταφέρει στα σπίτια τους, στον Άγιο Στέφανο.

Ο οδηγός του ταξί φέρεται να έκανε μια στάση στη Λεωφόρο Μαραθώνος, στο ύψος της πλατείας του Αγίου Στεφάνου, για να αφήσει την 22χρονη. Στη συνέχεια, ο 31χρονος, την ώρα που κατευθυνόταν προς την οικία της 19χρονης, φέρεται να σταμάτησε σε άγνωστη οδό κοντά στο σπίτι της νεαρής κοπέλας, την ακινητοποίησε με τα χέρια του και τη βίασε.

Οι δύο γυναίκες πήγαν την επόμενη μέρα (18/9) στο Αστυνομικό Τμήμα Διονύσου και κατήγγειλαν το αποτρόπαιο περιστατικό. Από την προανάκριση που διενεργήθηκε και από το βιντεοληπτικό υλικό που υπήρχε στην περιοχή, οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τον 31χρονο δράστη. Παράλληλα, η 22χρονη αναγνώρισε αμέσως τον οδηγό ταξί με το που της επέδειξαν τη φωτογραφία του οι αστυνομικοί.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αστυνομικη βια
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Φοιτητές καταγγέλλουν «κρεσέντο καταστολής» στις εστίες
Ένταση και καταστολή στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων – Ο Σύλλογος Εστιακών υπερασπίζεται τον χώρο κοινωνικοποίησης και πολιτισμού
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Φοιτητές καταγγέλλουν «κρεσέντο καταστολής» στις εστίες
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης
ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ο πρωθυπουργός θα αποφασίσει για τις έδρες των βουλευτών που κατηγορούνται»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Μαρινάκης καλεί σε ψυχραιμία και αποφεύγει την «ανθρωποφαγία», ενώ η Νέα Δημοκρατία τάσσεται υπέρ της άρσης ασυλίας
ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ο πρωθυπουργός θα αποφασίσει για τις έδρες των βουλευτών που κατηγορούνται»