Πώς να βρείτε τον ΑΜΑ στο taxisnet;
Αναλυτικά τα βήματα για το πώς να βρείτε τον ΑΜΑ στο taxisnet

Πως βρίσκουμε τον Αριθμό Μητρώου Ασφαλισμένου ΑΜΑ; Είναι ένας αριθμός που πολλοί εργαζόμενοι τον χρειάζονται και είναι απαραίτητο να τον ξέρουν.

Κάθε εργαζόμενος που ασφαλίζεται στον e-ΕΦΚΑ είναι παράλληλα και στο Μητρώο Ασφαλισμένων και εκεί υπάρχει ο Αριθμός Μητρώου Ασφαλισμένου ή αλλιώς ΑΜΑ.

Για να βρείτε τον ΑΜΑ στο taxisnet θα πρέπει πρώτα από όλα να κάνετε εγγραφή. Με την ταυτότητα σας, τον αριθμό ΑΜΚΑ, τον ΑΦΜ και βεβαίωση εργοδότη είναι τα πρώτα δικαιολογητικά που θα σας ζητήσουν για την εγγραφή στον ΑΜΑ.

Θα πρέπει επίσης να έχετε IBAN τραπεζικού λογαριασμού και λογαριασμό ΔΕΚΟ για αποδεικτικό της διεύθυνσης κατοικίας.

Μετά την ολοκλήρωση της απογραφής εκτυπώνεται και παραδίδεται στον ενδιαφερόμενο «Βεβαίωση απογραφής φυσικού προσώπου».

Πως βρίσκουμε τον ΑΜΑ με το taxisnet;

Ο διπλανός σύνδεσμος (https://www.atlas.gov.gr/ATLAS/Atlas/Login.aspx) μας οδηγεί στο ασφαλιστικό βιογραφικό Εθνικού Μητρώου Ασφάλισης ΑΤΛΑΣ και εκεί μπορούμε να βρούμε τον ΑΜΑ.

Κάθε ασφαλισμένος έχει τη δυνατότητα να δει και να εκτυπώσει το ασφαλιστικό βιογραφικό του, όπου αναφέρεται Αριθμός Μητρώου Ασφαλισμένου ΑΜΑ και ο χρόνος ασφάλισης που έχει τεκμηριώσει.

Η πρόσβαση γίνεται με τη χρήση των κωδικών του ΤΑΧΙS της ΑΑΔΕ ή με τη χρήση κωδικών eIDAS.

Σε κάθε περίπτωση για να μπείτε στην πλατφόρμα που αναγράφεται ο ΑΜΑ, απαιτείται η γνώση του ΑΜΚΑ.

Οι δημόσιοι υπάλληλοι, μετά την κατάργηση των οργανισμών τους ασφάλισης, υπάγονται πλέον στο e-ΕΦΚΑ.

Με την ένταξή τους στο Μητρώο Ασφαλισμένων του e-ΕΦΚΑ τους αποδόθηκε αυτόματα Αριθμός Μητρώου Ασφαλισμένου (ΑΜΑ) e-ΕΦΚΑ, τον οποίο και πρέπει να γνωρίζουν.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!

Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Από αριστερά, Γιώργος Νούνεσης, Διευθυντής, Εθνικό Συμβούλιο Έρευνας, Τεχνολογίας και Καινοτομίας - Άκης Σκέρτσος, Υπουργός Επικρατείας, Προεδρία της Κυβέρνησης - Ιωάννης Χατζηγεωργίου, Πρύτανης, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Ελλάδα - Yannis Assael, Research Scientis, Google DeepMind - Άννα Διαμαντοπούλου, Πρόεδρος, ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ, Πρώην Επίτροπος της ΕΕ, Δίκτυο για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη
Α. Σκέρτσος: Τις επόμενες εβδομάδες η πρόταση για το ενιαίο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Καινοτομίας
Ιδρύεται νέο υπερ-Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Καινοτομίας – Εντός των επόμενων εβδομάδων η πρόταση
Α. Σκέρτσος: Τις επόμενες εβδομάδες η πρόταση για το ενιαίο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Καινοτομίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Εμανουέλ Μακρόν συζητούν στη Ρωμαϊκή Αγορά Αθηνών
Μακρόν σε Μητσοτάκη: «Αν η κυριαρχία σας απειλείται, κάντε ό,τι χρειάζεται, θα είμαστε εδώ για εσάς»
Στρατηγική εμβάθυνση και αμοιβαίες εγγυήσεις ασφαλείας σφραγίζουν την επίσκεψη του Εμανουέλ Μακρόν στην Αθήνα
Μακρόν σε Μητσοτάκη: «Αν η κυριαρχία σας απειλείται, κάντε ό,τι χρειάζεται, θα είμαστε εδώ για εσάς»