Thumbnail
Πού θα ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, τρεις αγώνες δρόμου θα σημειωθούν σε διάφορα σημεία της Αττικής και η τροχαία από νωρίς το πρωί θα προχωρήσει σε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Πού θα ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Λόγω του 8ου Ημιμαραθωνίου αγώνα δρόμου «Στα Ίχνη της Ιεράς Οδού», θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αύριο με προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από τις 08:00 έως τις 12:00 στις παρακάτω οδούς και λεωφόρους στους δήμους Αθηναίων, Αιγάλεω, Χαϊδαρίου, Ασπροπύργου και Ελευσίνας:

  • Πειραιώς, στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ηρακλειδών και Θερμοπυλών και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Ιερά Οδός, στο τμήμα της από τη διασταύρωση με την οδό Πειραιώς μέχρι τη διασταύρωση με τη Λ. Αθηνών, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.
  • Στη Λωρίδα Εκτάκτου Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) και στο έρεισμα της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, στο τμήμα της από τη διασταύρωση Λ. Αθηνών & Μυστρά έως τη διασταύρωση Διυλιστηρίων (15,600 χ/θ), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.
  • Σε τμήμα πλάτους 1,5μ. από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, από τη διασταύρωση Διυλιστηρίων (15,600 χ/θ) έως την Ιερά Οδό Ελευσίνας (20,000 χ/θ), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τα «Αρβανίτεια 2023»

Παράλληλα, όπως ενημερώνει η αστυνομία, την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί στον δήμο Μεταμόρφωσης ο αγώνας δρόμου «Αρβανίτεια 2023», με αποτέλεσμα να διακοπεί σταδιακά, από τις 08:30 έως τις 15:00, η κυκλοφορία των οχημάτων στους παρακάτω δρόμους:

  • Ι. Ράλλη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Τατοΐου και Γκινοσάτη.
  • Γκινοσάτη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Νικ. Πλαστήρα και Πλάτωνος.
  • Πλάτωνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Γκινοσάτη και Γ. Παπανδρέου.
  • Γ. Παπανδρέου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Τατοΐου και Αρβανίτη.
  • Κ. Αρβανίτη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Γ. Παπανδρέου και Γκινοσάτη.
  • Ελ. Βενιζέλου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Γκινοσάτη και Τατοΐου.
  • Χλόης, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ελ. Βενιζέλου και Πάρνηθας.
  • Οδυσσέως, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Τατοΐου και Κόττου.
  • Βασ. Δεληγιάννη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Λευκωσίας και Γ. Παπανδρέου.
  • Κ. Βάρναλη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κλεισθένους και της οδού Γ. Παπανδρέου.
  • Ρόδου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Άργους και Αρβανίτη.
  • Κόττου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Πάρνηθος και Ι. Ράλλη.
  • Κοραή, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κόττου και Γκινοσάτη.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: Οι δρόμοι που θα κλείσουν σε Διόνυσο και Κηφισιά

Τέλος, λόγω των αγώνων δρόμου απόστασης 21,1χλμ., 5χλμ. & 1χλμ. με την επωνυμία «Τρέχουμε στα ίχνη του Θηρίου», την Κυριακή, από τις 08:30 έως τις 12:00, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους δήμους Διονύσου και Κηφισιάς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, οι δρομείς θα τρέξουν στους εξής δρόμους:

Διαδρομή 21,1 χιλιομέτρων: Εκκίνηση στην Κηφισιά έξω από το Πάρκο Παπανδρέου επί της οδού Οδυσσέα Ανδρούτσου, αριστερά στην οδό Ρήγα Φεραίου, δεξιά στην οδό Αγ. Σαράντα, δεξιά στην οδό Ερυθραίας, αριστερά στην οδό Τατοΐου, αναστροφή πίσω από τον Σταθμό ΗΣΑΠ Κηφισιά στην συμβολή της Τατοΐου με την οδό Όθωνος, Τατοΐου (με κατεύθυνση προς τον Αγ. Στέφανο), Λ. Νέας Ερυθραίας, παράδρομος της Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης, δεξιά στην οδό Αγίου Αθανασίου, αριστερά στην Λ. Μαραθώνος, οδός Χελμού, δεξιά στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, αναστροφή στο ύψος του παλιού σταθμού του ΟΣΕ, δεξιά στην οδό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, αριστερά στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, αριστερά στην οδό Στρατάρχου Αλέξανδρου Παπάγου, δεξιά στην οδό Κωστή Παλαμά, δεξιά στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, αριστερά στην οδό Χελμού, Λ. Μαραθώνος, δεξιά στην οδό Αγίου Αθανασίου, αριστερά στον παράδρομο της Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης, Λ. Νέας Ερυθραίας, αριστερά στην οδό Ερυθραίας, αριστερά στην οδό Αγ. Σαράντα, αριστερά στην οδό Ρήγα Φεραίου, δεξιά στην οδό Οδυσσέα Ανδρούτσου και τερματισμός έξω από το Πάρκο Παπανδρέου.

Διαδρομή 5 χιλιομέτρων: Εκκίνηση στον Άγιο Στέφανο στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου στο ύψος του σταθμού του ΟΣΕ με κατεύθυνση προς την οδό Χέλμου, αριστερά στην οδό Χελμού, Λ. Μαραθώνος, δεξιά στην οδό Αγίου Αθανασίου, αναστροφή και επιστροφή από την ίδια διαδρομή στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου στο ύψος του παλιού σταθμού του ΟΣΕ.

Διαδρομή 1 χιλιομέτρου: Εκκίνηση στην Κηφισιά, έξω από το Πάρκο Παπανδρέου επί την οδού Οδυσσέα Ανδρούτσου, αριστερά στην οδό Ρήγα Φεραίου, δεξιά στην οδό Αγ. Σαράντα, δεξιά στην οδό Ερυθραίας, δεξιά ξανά και επιστροφή από την ίδια διαδρομή, Τερματισμός στην Κηφισιά, έξω από το Πάρκο Παπανδρέου επί την οδού Οδυσσέα Ανδρούτσου.

Για όλους τους αγώνες δρόμου που θα διεξαχθούν, η αστυνομία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα παραπάνω σημεία και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μάθε τι σημαίνει το όνομά σου στα αρχαία ελληνικά

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

leipsoi
Οι Λειψοί «ραπάρουν» και μας καλούν για διακοπές το Πάσχα
Ο ράπερ «Μιχαλάρας» μαζί με τον δήμαρχο Λειψών Φώτη Μάγγο ένωσαν τις φωνές τους σε ένα ιδιαίτερο μουσικό τραγούδι με τίτλο «Έλα μαζί μου στους...
Οι Λειψοί «ραπάρουν» και μας καλούν για διακοπές το Πάσχα
kardiageiakes-pathiseis-kardia_252863_128338.jpg
Με αυτή την καθημερινή συνήθεια θα έχετε καλύτερη υγεία της καρδιάς
Υπάρχουν πολλές υγιεινές συνήθειες που μπορείτε να εντάξετε στην καθημερινότητά σας για να προστατεύσετε την υγεία της καρδιάς σας
Με αυτή την καθημερινή συνήθεια θα έχετε καλύτερη υγεία της καρδιάς