γενικό κρατικό νικαιας
Όπως καταγγέλλουν εργαζόμενοι δεν υπήρχε πυρανίχνευση στη συγκεκριμένη πτέρυγα όπως και σε πολλές ακόμα του νοσοκομείου

Νέα πυρκαγιά, που προκαλεί ερωτήματα για την ασφάλεια των ασθενών και του ιατρικού προσωπικού, ξέσπασε αργά το βράδυ της Παρασκευής στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.

Μια ισόγεια αποθήκη σε προθάλαμο του νοσοκομείου  τυλίχθηκε στις φλόγες.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στο χώρο της πυρκαγιάς υπήρχαν εύφλεκτα υλικά (χαρτόνια), ωστόσο με την έγκαιρη παρέμβαση των πυροσβεστών η φωτιά δεν επεκτάθηκε.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο νευροχειρουργός και γενικός γραμματέας της ΟΕΝΓΕ, Πάνος Παπανικολάου η πυρκαγιά ήταν στο κτίριο των Επειγόντων Περιστατικών – Απεικονιστικού.

Υπενθυμίζεται ότι στο ίδιο νοσοκομείο είχε προκληθεί πυρκαγιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε θάλαμο της χειρουργικής κλινικής, στο δεύτερο όροφο, με αποτέλεσμα να εκκενωθούν θάλαμοι ασθενών.

Όπως καταγγέλλουν εργαζόμενοι δεν υπήρχε πυρανίχνευση στη συγκεκριμένη πτέρυγα όπως και σε πολλές ακόμα του νοσοκομείου, καθώς μόνο όσες έχουν ανακαινιστεί διαθέτουν, ενώ ούτε σήμανε γενικός συναγερμός με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι και οι ασθενείς να αντιληφθούν την πυρκαγιά… από τους καπνούς.

Όπως αναφέρει ο κ. Παπανικολάου η επικίνδυνη κατάσταση με την έλλειψη πυρασφάλειας στο νοσοκομείο, είναι γνωστή στους διοικούντες του νοσοκομείου εδώ και χρόνια. Όπως είπε χαρακτηριστικά έχουν περάσει τέσσερις κυβερνήσεις, ωστόσο δεν έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα παρά τις διαρκείς επισημάνσεις από τους εργαζόμενους και τις ενώσεις τους.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα