γενικό κρατικό νικαιας
Όπως καταγγέλλουν εργαζόμενοι δεν υπήρχε πυρανίχνευση στη συγκεκριμένη πτέρυγα όπως και σε πολλές ακόμα του νοσοκομείου

Νέα πυρκαγιά, που προκαλεί ερωτήματα για την ασφάλεια των ασθενών και του ιατρικού προσωπικού, ξέσπασε αργά το βράδυ της Παρασκευής στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.

Μια ισόγεια αποθήκη σε προθάλαμο του νοσοκομείου  τυλίχθηκε στις φλόγες.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στο χώρο της πυρκαγιάς υπήρχαν εύφλεκτα υλικά (χαρτόνια), ωστόσο με την έγκαιρη παρέμβαση των πυροσβεστών η φωτιά δεν επεκτάθηκε.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο νευροχειρουργός και γενικός γραμματέας της ΟΕΝΓΕ, Πάνος Παπανικολάου η πυρκαγιά ήταν στο κτίριο των Επειγόντων Περιστατικών – Απεικονιστικού.

Υπενθυμίζεται ότι στο ίδιο νοσοκομείο είχε προκληθεί πυρκαγιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε θάλαμο της χειρουργικής κλινικής, στο δεύτερο όροφο, με αποτέλεσμα να εκκενωθούν θάλαμοι ασθενών.

Όπως καταγγέλλουν εργαζόμενοι δεν υπήρχε πυρανίχνευση στη συγκεκριμένη πτέρυγα όπως και σε πολλές ακόμα του νοσοκομείου, καθώς μόνο όσες έχουν ανακαινιστεί διαθέτουν, ενώ ούτε σήμανε γενικός συναγερμός με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι και οι ασθενείς να αντιληφθούν την πυρκαγιά… από τους καπνούς.

Όπως αναφέρει ο κ. Παπανικολάου η επικίνδυνη κατάσταση με την έλλειψη πυρασφάλειας στο νοσοκομείο, είναι γνωστή στους διοικούντες του νοσοκομείου εδώ και χρόνια. Όπως είπε χαρακτηριστικά έχουν περάσει τέσσερις κυβερνήσεις, ωστόσο δεν έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα παρά τις διαρκείς επισημάνσεις από τους εργαζόμενους και τις ενώσεις τους.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

mpampiniotis.jpg
Απαθανατίζω ή αποθανατίζω; Αϊ-Βασίλης ή Αη Βασίλης; Αποτίνω ή αποτίω φόρο τιμής; Ξέρετε ποιο είναι το σωστό;
Η σωστή χρήση της γλώσσας δεν είναι θέμα αυστηρότητας, αλλά κατανόησης.
Απαθανατίζω ή αποθανατίζω; Αϊ-Βασίλης ή Αη Βασίλης; Αποτίνω ή αποτίω φόρο τιμής; Ξέρετε ποιο είναι το σωστό;