πυροσβεστική
Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική εξαιτίας της πυρκαγιάς που ξέσπασε σε θάλαμο του δευτέρου ορόφου, στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η υπηρεσία ενημερώθηκε για τη φωτιά στις 02.31 πμ σήμερα Πέμπτη και αμέσως κινητοποίησε ισχυρή δύναμη που αποτελείτο από 30 πυροσβέστες, 14 οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε θάλαμο της Χειρουργικής Κλινικής αλλά περιορίστηκε και σβήστηκε άμεσα χωρίς να επεκταθεί στους υπόλοιπους χώρους του νοσοκομείου.

Ευτυχώς, στο δωμάτιο όπου ξέσπασε η φωτιά δεν νοσηλεύονταν ασθενείς αλλά υπήρχαν μόνο κλινοσκεπάσματα, σύμφωνα με πληροφορίες.

Για λόγους ασφαλείας, σχεδόν 40 άτομα, ασθενείς και συνοδοί, χρειάστηκε να μετακινηθούν ή να μεταφερθούν στους εξωτερικούς χώρους του νοσοκομείου και αυτή τη στιγμή αρχίζουν σιγά-σιγά να επιστρέφουν στα κρεβάτια τους.

Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν γίνει γνωστά και διερευνώνται από το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

inovation
6ος μαθητικός διαγωνισμός επιχειρηματικότητας NextGen Innovators: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις
Μαθητές από όλη την Ελλάδα και την Ομογένεια καλούνται να καταθέσουν καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες έως τις 23 Μαρτίου 2026.
6ος μαθητικός διαγωνισμός επιχειρηματικότητας NextGen Innovators: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις