police
Συνεχίζεται η έρευνα για το θάνατο τουρίστριας στο Πήλιο, ενώ νέα στοιχεία έρχονται στο φως

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις στο θάνατο της τουρίστριας στο Πήλιο, καθώς νέες πληροφορίες οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πιθανότατα υπήρξε εγκληματική ενέργεια.

Μάλιστα, ο θάνατος της 58χρονης Γερμανίδας δηλώθηκε αρκετές ώρες μετά από τη στιγμή που συνέβη.

Ο θάνατος

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ένας αρχικά αιφνίδιος θάνατος μιας γυναίκας μέσης ηλικίας, πριν 11 ημέρες, που έκανε διακοπές σε παραθαλάσσιο χωριό του Ν. Πηλίου και συγκεκριμένα στη Μηλίνα, εξελίσσεται σε μυστήριο, καθώς ο θάνατός της προήλθε από σφαίρα στην πλάτη, με όπλο διαμετρήματος 22mm.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η γυναίκα ήταν νεκρή 4-5 ώρες πριν ο άνδρας της δηλώσει τον θάνατό της. Μεταφέρθηκε, από την παραλία της Μηλίνας του Ν. Πηλίου αρχικά στο Κ.Υ. Αργαλαστής όπου διαπίστωσαν τον θάνατό της, αναφέροντας ότι οφείλονταν σε αιφνίδια αίτια.

Όπως προβλέπει η διαδικασία, το πτώμα μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας, με αρκετές ημέρες καθυστέρησης λόγω φόρτου εργασίας, όπου και τελικά στη νεκροψία – νεκροτομή διαπιστώθηκε ότι θάνατος οφείλεται σε ανθρωποκτονία.

Η ιατροδικαστής

Στην αναφορά της ιατροδικαστού της Υπηρεσίας της Λάρισας, σύμφωνα με ρεπορτάζ του newsit.gr, υποστηρίζεται ότι «Κατά την ιατροδικαστική εξέταση της θανούσης διαπιστώθηκε ότι αυτή θέλει τραύμα ως επί πύλης εισόδου βλήματος στην αριστερή οπίσθια θωρακική επιφάνεια, με φόρα από πίσω προς τα εμπρός και με ανωφερή πορεία».

Η συγκεκριμένη παρατήρηση πιθανώς να δείχνει ότι ο δράστης πλησίασε σκυμμένος και τη σημάδεψε στην πλάτη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του enikos.gr, ο άνδρας της θανούσας ανακρίνεται, μετά τα νέα στοιχεία που προέκυψαν.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα