Δολοφονία στις ΗΠΑ
Ο 32χρονος έκαψε τη διαμελισμένη σορό του πατέρα του για να κρύψει την άγρια δολοφονία

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο έγκλημα βρέθηκαν οι πυροσβέστες που έφτασαν σε σπίτι στην Αριζόνα των ΗΠΑ τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν ενημερώθηκαν για φωτιά σε κήπο, καθώς σε ένα μεταλλικό βαρέλι βρήκαν τα υπολείμματα μιας ανθρώπινης σορού.

Οι πυροσβέστες είδαν, μάλιστα, έναν άνδρα να τρέχει, του φώναξαν να σταματήσει αλλά αυτός διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Τριάντα λεπτά αργότερα η φρίκη άρχισε να αποκαλύπτεται όταν η τοπική αστυνομία δέχθηκε τηλεφώνημα από τον 32χρονο Κρίστοφερ Τσέις, ο οποίος ομολόγησε ότι είχε σκοτώσει, είχε διαμελίσει και στη συνέχεια είχε βάλει φωτιά στη σορό του πατέρα του.

Ο 32χρονος κρατούσε, μάλιστα, ομήρους μια 57χρονη, έναν 68χρονο και έναν 41χρονο από τους οποίους είχε ζητήσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου τους για να γλιτώσει τη σύλληψη.

Ευτυχώς, η ομηρία έληξε αναίμακτα με αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τον 32χρονο. Όπως προέκυψε αφορμή για την άγρια δολοφονία αποτέλεσε καβγάς που είχε με τον 57χρονο πατέρα του, Τόμας.

Σύμφωνα με την εικόνα που έχουν σχηματίσει οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, ο 32χρονος πυροβόλησε τον πατέρα του. Στη συνέχεια, δε, με τη βοήθεια της 56χρονης μητέρας του διαμέλισαν το πτώμα, το έβαλαν στο μεταλλικό βαρέλι και του έβαλαν φωτιά.

Ο 32χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία, βεβήλωση σορού, απαγωγή, επίθεση, ληστεία και παραποίηση στοιχείων, ενώ η μητέρα του κρατείται για συνέργεια στην προσπάθεια να κρυφτεί ο φόνος.

Και οι δύο αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον δικαστηρίου την 1η Αυγούστου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κλείσε το WiFi τώρα»: Γιατί οι ειδικοί απαγορεύουν να το έχεις ανοιχτό εκτός σπιτιού

Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ για το Πάσχα – Μέχρι πότε οι αιτήσεις

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΠΟΕΔΗΝ
ΠΟΕΔΗΝ: Πανελλαδική απεργία στα νοσοκομεία στις 19 Μαρτίου
Στάση εργασίας στην Αττική, 24ωρη απεργία στην περιφέρεια και συγκέντρωση στο Υπουργείο Υγείας – «Το δημόσιο σύστημα υγείας βρίσκεται σε οριακή...
ΠΟΕΔΗΝ: Πανελλαδική απεργία στα νοσοκομεία στις 19 Μαρτίου
Νίκος Ανδρουλάκης
Νίκος Ανδρουλάκης: «Μαζί μπορούμε να ξαναδώσουμε δύναμη στη Δημοκρατική Παράταξη και προοπτική στη χώρα»
174.813 πολίτες συμμετείχαν στην εκλογή συνέδρων του ΠΑΣΟΚ - «Την Ελλάδα που μας αξίζει να την κερδίσουμε μαζί»
Νίκος Ανδρουλάκης: «Μαζί μπορούμε να ξαναδώσουμε δύναμη στη Δημοκρατική Παράταξη και προοπτική στη χώρα»