49χρονος εργαζόμενος του δήμου Καλλιθέας κατέρρευσε, όταν νωρίς το απόγευμα της Κυριακής (23/07) πήγε να ανοίξει παιδική χαρά η οποία βρίσκεται μεταξύ των οδών Σπάρτης και Περικλέους.
Σύμφωνα πάντα με τα τοπικά μέσα, ο εργαζόμενος ανήκε σε ευπαθή ομάδα.
Τι συνέβη
Σύμφωνα με το kallitheaonline.gr που επικαλείται αυτόπτες μάρτυρες αφού ξεκλείδωσε την είσοδο της παιδικής χαράς και διήνυσε μια απόσταση περίπου 50 μέτρων μέχρι να φτάσει στη δεύτερη είσοδο κατά την την προσπάθεια του να ξεκλειδώσει το λουκέτο, κατέρρευσε.
Οι περίοικοι ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ που έφτασε σε ελάχιστα λεπτά συνοδεία ομάδας ΔΙ.ΑΣ, ενός περιπολικού της ΕΛ.ΑΣ και ενός δικυκλιστή διασώστη.
Ο διασώστης -σύμφωνα με τις μαρτυρίες- έδωσε υπεράνθρωπη μάχη επί περίπου 20 λεπτά εφαρμόζοντας ΚΑΡΠΑ και κάνοντας χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε.
Ο 49χρονος διακομίσθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος του με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως υπέστη καρδιακή ανακοπή λόγω θερμοπληξίας όμως το τελικό πόρισμα θα βγει με τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
To 1o Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Ειδικής Αγωγής με ECTS και 50Є εγγραφή - Αιτήσεις έως 29-11
Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή
Πιστοποίηση Αγγλικών σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)
Πιστοποίηση Υπολογιστών σε 2 ημέρες μόνο 95 ευρώ για προκηρύξεις ΑΣΕΠ