σκύλος
«Είναι απίστευτα κακομαθημένο κουτάβι και συνήθως γίνεται το δικό του, επειδή είναι απλά τόσο χαριτωμένος και είναι πολύ δύσκολο να του πεις όχι»,

Ένα από τα πιο φιλικά και αξιολάτρευτα κουτάβι, ακούει στο όνομα Wiley, ζει στο Κολοράντο με την Lexi Smith, έχει το δικό του προφίλ στο Instagram και μετρά 241 χιλιάδες ακολούθους.

Ο Wiley είναι μοναδικός, καθώς τα πολύ ξεχωριστά σημάδια που έχει σχηματίζουν μία καρδιά γύρω από τη μύτη του.

Η οικογένειά του τον πήρε όταν ήταν ακόμα πολύ μικρός και δεν ήταν σίγουρη αν τα σημάδια θα έμεναν έτσι, αλλά καθώς μεγαλώνει, η καρδιά παραμένει.

«Δεν ήμουν σίγουρη αν θα έμενε, επειδή το πάνω αριστερό μέρος του ήταν ένα κάπως αποκολλημένο σημείο», δήλωσε στο The Dodo η Lexi Smith, η ιδιοκτήτριά του.

Ο Wiley έχει απίστευτη ενέργεια, του αρέσει να τρέχει και να παίζει και λατρεύει να γνωρίζει καινούργιο κόσμο.

«Όλοι κατευθείαν παρατηρούν την καρδιά. Δεν μπορούμε να τον πάμε πουθενά χωρίς να μας πολιορκούν, αλλά του αρέσει όλη η προσοχή. Είναι χαριτωμένος και το ξέρει. Eίναι πεισματάρης αλλά και γλυκός. Είναι ένα μικρό ζώο αγκαλιάς όταν το θέλει, αλλά όταν είναι έτοιμος να παίξει, καλύτερα να είσαι κι εσύ έτοιμος», περιγράφει η Smith.

Παρόλο που είναι ακόμα πολύ μικρός, ο Wiley έχει σίγουρα ήδη καταλάβει ότι είναι αξιολάτρευτος. 

Εκτός από το να επιδεικνύεται στους θαυμαστές του, λατρεύει να παίζει με άλλους σκύλους, να πηγαίνει πεζοπορία, να ενοχλεί τo άλλο σκυλάκι, που επίσης υπάρχει στο σπίτι, και να βλέπει την αγαπημένη του ταινία, που είναι «Τα 101 σκυλιά της Δαλματίας».

«Είναι απίστευτα κακομαθημένο κουτάβι και συνήθως γίνεται το δικό του, επειδή είναι απλά τόσο χαριτωμένος και είναι πολύ δύσκολο να του πεις όχι», παραδέχεται η μαμά του.

Και συμπληρώνει: «Του έμαθα το “κάτσε” πολύ νωρίς, οπότε τώρα όποτε θέλει κάτι, απλά κάθεται και περιμένει να ανταμειφθεί με αυτό. Όταν του λες όχι γρυλίζει αλλά δεν το κάνει συχνά, αφού είναι τόσο χαριτωμένος και συνήθως γίνεται το δικό του».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα