Η τραγική ιστορία πίσω από τον θάνατο της 48χρονης στη Κρήτη (Βίντεο)
Βρέθηκε μόνη της στο σπίτι της – Κανείς δεν την είχε αναζητήσει

Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος μιας 48χρονης γυναίκας στο Ρέθυμνο, που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στις 20 Ιουνίου. Μάλιστα, η σορός της γυναίκας βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη.

Όλα δείχνουν ότι είναι μια δραματική ιστορία, αφού μέχρι και χθες (21/06) δεν είναι αναγνωριστεί η σορός από κανένας συγγενικό της πρόσωπο εξαιτίας της προχωρημένης σήψης, ενώ ο θάνατός της δεν είναι από εγκληματική ενέργεια.

Η 48χρονη γυναίκα διέμενε σε διαμέρισμα της πόλης του Ρεθύμνου μόνη της και σύμφωνα με πληροφορίες, οι γείτονές της είχαν πολλές μέρες να τη δουν. Εξάλλου, η εκλιπούσα - η οποία περιγράφεται από μαρτυρίες ως μοναχικό άτομο - φέρεται το τελευταίο διάστημα να μην απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις που της γίνονταν.

Οι γείτονές της θορυβήθηκαν όταν από το διαμέρισμα που έμενε, ερχόταν μία έντονη δυσοσμία και τότε ενημερώθηκε ο αδερφός της 48χρονης, που μένει και αυτός στη Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες και όπως μετέδωσε χθες το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της “ΚΡΗΤΗ TV”, ο άνδρας ειδοποιήθηκε και μετέβη εσπευσμένα στο Ρέθυμνο και το σπίτι της αδερφής του, προχθές Τρίτη.

Μπαίνοντας στο διαμέρισμα της 48χρονης και αφού προχώρησε μερικά βήματα, ο αδερφός της αντίκρισε ένα αποτρόπαιο θέαμα, στο κρεβάτι του υπνοδωματίου βρισκόταν ένα πτώμα σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης. Ωστόσο, η κατάσταση στην οποία βρισκόταν το πτώμα δεν επέτρεψε, σύμφωνα με πληροφορίες, ούτε στον αδερφό της εκλιπούσας να πει με απόλυτη σιγουριά στους αστυνομικούς ότι πρόκειται για την αδερφή του. Φέρεται, ωστόσο, να ανέφερε, όντας - προφανώς - σε κακή ψυχολογική κατάσταση, ότι πιθανώς το πτώμα ανήκει στη 48χρονη.

Το άψυχο σώμα της γυναίκας μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο και ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, σαφείς απαντήσεις αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα του τεστ DNA που έγινε μετά από λήψη δείγματος από την άτυχη γυναίκα.. Εντούτοις, το ότι η 48χρονη ήταν μοναχικό άτομο πιθανώς εξηγεί το γιατί δεν προκλήθηκε ανησυχία, παρά το ότι η εκλιπούσα δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις που δεχόταν το προηγούμενο διάστημα.

Στο μεταξύ, μέχρι χθες δεν είχαν διακριβωθεί τα αίτια θανάτου, ενώ αξίζει να επισημανθεί, ωστόσο, ότι οι αστυνομικές Αρχές του Ρεθύμνου φέρονται να έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Συγκεκριμένα, οι αρμόδιοι εκτιμούν ότι πιθανώς ο θάνατος της άτυχης γυναίκας επήλθε από παθολογικά αίτια. Εξάλλου, θεωρείται πιθανό η γυναίκα να “έφυγε” στον ύπνο της, καθώς βρέθηκε στο κρεβάτι της. Οι ακριβείς συνθήκες θανάτου της εκλιπούσας αναμένεται να διευκρινιστούν μετά τη διενέργεια της ιατροδικαστικής εξέτασης που παραγγέλθηκε να γίνει στη σορό.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα